Prefectul Palaz, implicat într-un accident pe Autostrada Soarelui

2161
2
Ieri, în jurul orei 10.30, prefectul Constanței, Claudiu Iorga Palaz, a fost implicat într-un accident rutier. Palaz se deplasa spre București, în interes de serviciu, iar în dreptul kilometrului 70 al Autostrăzii Soarelui, s-a produs nefericitul eveniment. În timpul mersului, grila din față a Volkswagen-ului Touareg a fost smulsă și proiectată în parbriz, fără a provoca daune însă, șocul fiind amortizat de cablurile de la stroboscoape.
Potrivit declarațiilor prefectului, mașina a fost scoasă din service-ul firmei Auto Grup în urmă cu săptămână.
"În urmă cu aproximativ o săptămână, am scos mașina din service-ul Auto Grup Constanța, către care am fost îndrumat de firma de asigurări, pentru reparații. După dezechiparea mașinii, grila nu a fost prinsă corespunzător și, practic, ne-a zburat în parbriz, doar prezența de spirit a șoferului salvându-ne de la consecințe ce puteau fi tragice nu doar pentru noi, ci și pentru ceilalți participanți la traficul rutier. Voi cere instituțiilor abilitate să efectueze cercetări pentru a stabili motivul pentru care reparația mașinii nu a fost efectuată corespunzător. Referitor la declarațiile reprezentanților service-ului, potrivit cărora aș da o tentă politică incidentului, mi se par chiar ridicole, nu reprezintă decât o încercare de a-și ascunde neglijența și lipsa de profesionalism. Dacă depun o reclamație la OPC, procedez exact cum ar trebui să facă orice consumator nemulțumit de serviciile sau de produsele pentru care plătește", a precizat Claudiu Palaz.
Directorul Tehnic al Service-ului Auto Grup SRL Constanța, Constantin Duminecă, a declară că firma pe care o reprezintă nu este vinovată pentru defecțiunea mașinii prefectului. Duminecă afirmă că autoturismul cu care se deplasa prefectul a fost într-adevăr înscris la firma sa pentru o serie de reparații, dar nu s-a putut efectua niciun fel de lucrare, deoarece piesele de care era nevoie nu au fost disponibile.
"Autoturismul a fost înscris la noi în vederea unor ulterioare reparații, dar nu am apucat să facem nimic, pentru că nu veniseră piesele. Vina este în totalitate a dânsului, pentru că a circulat cu mașina în stadiul acesta. Nu înțeleg de ce trebuie să fim noi acuzați pentru o lucrare pe care nici măcar nu am apucat să o începem", a declarat directorul tehnic al Auto Grup SRL.

Comentează știrea

Subtirica Marian
24 mai 2014
Prefectul palaz

Despre aceasta situatie nu cred in coincidente.Din pacate societatea este in insolventa. Eu am o experienta neplacuta cu AUTOCOMO care si ea este in insolventa coincidenta sai nu dar sunt cam aceeasi actionari:Adrian Tecuseanu.... Fiind masina unei institutii nu cred ca OPC -UL este cel abilitat .In situatia mea fiind vb de societate comerciala( si OPC -ul se ocupa numai de protectia persoanelor fizice) ,s-a derogat rezolvarea prin tribunal sectia comerciala.Unde am castigat dar acum este in insolventa si ma judec dinnou pentru ca nu vrea sa ma inscrie la masa credala.Va doresc noroc de izbanda pana la capat Dnule Palazu,dar incurcate sunt caile domnului. Eu ma judec de cam 4 ani.

Subtirica marian
24 mai 2014
Prefectul Palaz

Daca im aduc bine aminte ,cu rezerva ca s-ar putea sa gresesc ,Dnul Duminica A lucrat o perioada si la AUTOCOMO unde a ratat o diagnoza la masina care era in garantie cu,chemare in service de producator,pentru o problema recunoscutra de FIAT,si la care s-a comportat tot cu lipsa de profesionalizm .

Articole pe aceeași temă

Joi, 07 Aprilie 2011
Stire din Eveniment : Ucigași cu tărie-n… sânge
Pagina a fost generata in 0.3231 secunde