Pregătire profesională pentru angajații Primăriei Eforie

446
2

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei din Eforie încep acest an cu un nou proiect finalizat care a permis eficientizarea activității funcționarilor publici din instituție.

Proiectul "Îmbunătățirea eficacității organi-zaționale a Primăriei Eforie" a fost cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Opera-țional "Dezvoltarea Capacității Administrative" și s-a derulat pe parcursul a 15 luni. Obiectivul general al proiectului a vizat îmbunătățirea calității și eficienței actului administrativ în cadrul Primăriei  Eforie prin formarea profesională a angajaților. Astfel, personalul a beneficiat de un program de formare profesională, ceea ce va aduce o serie de beneficii atât localnicilor, cât și instituției. Mai exact, locuitorii vor intra în contact cu funcționari publici bine pregătiți și calificați, fapt care va asigura o creștere a încrederii cetățenilor în nivelul de competență al funcționarilor Primăriei Eforie.

Valoarea totală a proiectului, fără TVA, a fost estimată la 402.294 lei, din care asistența financiară nerambursabilă a fost de 394.248 lei, iar cofinanțarea asigurată de Primăria Eforie s-a ridicat la 8.045 lei.

Prin implementarea acestuia s-au obținut o serie de avantaje, printre care creșterea gradului de pregătire al angajaților prin dobândirea de competențe și abilități specifice pe care le pot utiliza în cadrul postului prezent sau viitor, precum și creșterea productivității muncii și scăderea gradului de solicitare a funcționarilor primăriei. În cadrul proiectului, funcționarii Primăriei Eforie au participat la programe de instruire pe domenii precum manager financiar, inspector resurse umane, expert achiziții publice, lucru în echipă, ECDL, egalitate de șanse în administrația publică, dezvoltare durabilă în administrația publică, curs de limba engleză în administrația publică, calitate și sisteme de management în administrația publică, comunicare interpersonală. 

Comentează știrea

Simona
26 ianuarie 2012
Cheltuieli

La Eforie, functionarii au invatat de la mentorul lor, Brailoiu, cum sa isi bata joc de contribuabili!Toti vin la munca la ora 10 si pleaca la 14,nici nu-i baga in seama pe cetatenii veniti cu probleme...bani cheltiuti aiurea, fara acoperire reala !

lica
26 ianuarie 2012
comunicare interpersonala.....

aroganta, sfidare si niciodata nu ii gaseti la program nu ca n-ar avea de .lucru sintprea multi se bat de muste nu-i verifica nimeni TOTI SINT SEFI

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4859 secunde