Pregătiți banii! Ordonanța privind taxele și impozitele va fi adoptată în ședința de Guvern de astăzi

799
Premierul Victor Ponta a afirmat, ieri, că ordonanța privind modificarea Codului fiscal în privința taxelor și impozitelor locale va fi adoptată în cadrul ședinței de Guvern de miercuri dimineață.

"După ce intră în vigoare legea promul-gată de președinte care îmi dă voie să dau ordonanțe, eu dau ordonanța cu taxele locale. Ședința o am miercuri dimineață și o să și public ordonanța, după care oamenii vor putea să-și plătească dările", a declarat Ponta. El a reiterat faptul că atât Guvernul, cât și Președinția au procedat legal și con-stituțional în ceea ce privește legea de abilitare a Executivului de a emite ordonanțe. 

Totodată, Executivul a precizat, într-un comunicat, că ordonanța privind modificarea Codului fiscal în privința taxelor și impozitelor locale va fi adoptată în cadrul ședinței de Guvern din această săptămână. 

Potrivit comunicatului citat, în ședința de Guvern din data de 5 ianuarie a fost pregătit textul ordonanței pentru modificarea Codului fiscal în privința taxelor și impozitelor locale, dar actul nu a putut fi însă adoptat din cauza faptului că președintele Traian Băsescu nu promulgase încă legea privind abilitarea Executivului de a emite ordonanțe pe perioada vacanței parlamentare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8407 secunde