Premierul Cioloș, interpelat de senatorul Gigi Chiru, pe tema Cazinoului

395
3
Premierul Cioloș, interpelat de senatorul Gigi Chiru,  pe tema Cazinoului - premierulciolosinterpelatdesenat-1459871137.jpg

Articole de la același autor

 Senatorul Gigi Chiru i-a adresat o interpelare primului-ministru Dacian Cioloș, pe tema reabilitării și posibilității includerii Cazinoului pe lista monumentelor UNESCO, pentru ca această clădire-simbol a Constanței să poată fi salvată de la distrugerea totală.

În documentul adresat șefului Guvernului, parlamentarul constănțean spune că, de 16 ani, Cazinoul din Constanța a fost tratat nu ca un simbol al orașului și al țării, așa cum ar fi fost normal, ci ca o minge de ping-pong. Mai mult, Chiru atrage atenția că, de cele mai multe ori, Cazinoul a fost transformat în agent electoral, iar această situație trebuie să înceteze.

În opinia senatorului Gigi Chiru, implicarea Guvernului în demersul salvării Cazinoului este unica șansă a acestuia. De aceea, parlamentarul constănțean l-a interpelat pe primul-ministru Cioloș cu privire la acest aspect, care este de importanță atât locală, cât și națională. De asemenea, senatorul Chiru este de părere că există suficiente argumente în favoarea includerii Cazinoului pe lista monumentelor UNESCO, astfel încât această clădire-simbol a Constanței să poată fi salvată de la distrugerea totală. 

Comentează știrea

MIHAI
6 aprilie 2016
RUINA UNESCO

Nerusinarea politicianista nu are margini . Agest Gigel , infractor condamnat , are tupeul sa ceara altora reabilitarea cazinoului .N-are nici macar bunul simt sa-si recunoasca partea sa de vina , nefacand niimic concrect pentru aceasta ruina numita cazinou .Ar trebui ca pe fatada cladirii sa se puna un panou cu numele tuturor sefilor de partid constanteni s primarilor in frunte cu marele istoric si om de cultura Hasotti si marele om de afaceri Mazare ., si i toti sa fie pusi sa plateasca reabilitarea . cata nesimtire . Unii sa asiste si sa contribuie la distrugere si altii, straini , sa plateasca .

Cazinoul nu depinde de Ciolos
6 aprilie 2016
Depinde de fundul lui Fagadau

Depinde unde arel el fundul.Cei care se uită spre zona Dacia vor vedea vechiul Tomis, iar cei care se uită spre mare vor vedea noul Bulevard Tomis sau niște demisii,a spus Fagadau.Acum,depinde in ce directie priveste fiecare dintre noi.Daca te uiti spre Cazinou,vezi fundul lui Fagadau,ca el priveste spre noul Bulevard Tomis.Daca te uiti in freza lui Fagadau,e mai rau decat injuratura de mama.Iti aduci aminte de Mazare.

Hollywood
6 aprilie 2016
Gigel

Senatorul Gigel face caca pe el. Ce treabă are guvernul și/sau Cioloș cu o manglă locală legată de Cazinou? Un consiliu local cu adevărat dedicat comunității ar fi rezolvat demult problema, inclusiv reabilitare, reintegrare în circuitul turistic/comercial și includerea în patrimoniul Unesco. Dar deh! aleșii au țipat și plâns mereu după bani de la buget, pe care să-i toace apoi mărunt și să-i împartă între ei. Să-ți fie rușine Gigel, marș la loc în bancă. N-o să vă dea nimeni bani, fiindcă-i furați imediat și deja vă știe toată lumea că sunteți niște jeguri de hoți.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4618 secunde