Premierul Florin Cîţu s-a relaxat pe plajă la Vama Veche. „Sezonul ar trebui să fie mai lung”

1241
Premierul Florin Cîţu s-a relaxat pe plajă la Vama Veche. „Sezonul ar trebui să fie mai lung” - cituvamaveche-1632044909.jpg
În plin scandal politic, premierul Florin Cîțu și-a început ziua de duminică la malul mării. A mers să vadă răsăritul și a postat imaginile pe Instagram. După ce a luat la pas Vama Veche, șeful Executivului a spus că sezonul estival ar trebui prelungit în România.

„O zi superbă. A trebuit să merg foarte mult în partea aia ca să găsesc și Vama cum era înainte, dar e superb.

Am ajuns azi-dimineață devreme. Nu era nimic deschis, mi-a plăcut. Lumea încă dormea. Foarte frumos. Merită. Trebuie să mai vină lumea la mare. Mai avem vreo 2-3 weekend-uri, nu? Ar fi bine și sezonul să fie mai mare”, a declarat Florin Cîţu pentru Digi 24.

Chiar dacă multe terase sunt închise, Florin Cîţu speră că turiştii vor mai merge în Vama Veche cel puţin 2 sau 3 weekenduri.

„Am văzut că sunt multe terase închise. Dar eu cred că mai merge. Mai merge să mai vii și weekend-ul ăsta și weekend-ul viitor. Cât mai mult. Sunt bucuros că am început sezonul. La începutul sezonulului am spus că va fi un sezon deschis, nu va fi nevoie de restricții. A fost o vară verde. Cred că a fost bine și pentru cei care au aici afaceri și pentru români să se distreze. Ar fi bine să ne gândim din ce în ce mai mult la litoralul românesc în viitor”, a mai spus Cîţu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5053 secunde