Traian Băsescu:

"Prezența femeilor umanizează politica"

87
3

Articole de la același autor

Președintele Traian Băsescu a declarat că prezența femeilor în politică reprezintă un pariu câștigat, făcând referire la democrat-liberalele Anca Boagiu, Elena Udrea sau Sulfina Barbu.

"Dacă vă uitați la Elena Udrea, sigur a fost un pariu câștigat, nu? Prezența femeilor în politică, după mine, a fost un pariu câștigat, pentru că a fost și urmat de foarte mulți politicieni care au luat obiceiul de a promova doamne. Dacă mă uit la Sulfina Barbu este un politician serios, în momentul de față, Anca Boagiu - un politician serios, Elena Udrea - un politician la modă și serios. Toate având și perspective să crească", a spus Băsescu, la o întâlnire cu reprezentantele Clubului Femeilor de Afaceri, întrebat dacă prezența femeilor în viața politică reprezintă un pariu câștigat. Potrivit acestuia, prezența femeilor umanizează politica.

"Femeile sunt mult mai cinstite și mai loiale decât bărbații în politică și este un lucru pe care l-am văzut eu, cu ochii mei, nu trebuie să ne povestească nimeni. Mult mai greu se mută dintr-un partid în altul, mult mai greu abandonează principii pe care le-au susținut la un moment dat sau dacă s-a schimbat situația politică să își schimbe și principiile. Din păcate, dacă vă uitați la procentul de politicieni de proastă calitate bărbați și politicieni de proastă calitate femei, veți constata că este infinit mai mare procentul de politicieni de proastă calitate bărbați", a adăugat șeful statului. El a vorbit despre faptul că promovarea femeilor în viața politică reprezintă un câștig.

"Au atras mai mult presa femeile elegante, îngrijite, care arată bine și care au și o pregătire. Dacă vă aduceți aminte, au fost niște fete de la pagina cinci care au vrut să intre în politică, dar n-a mers. Cele care au avut o meserie, au avut o facultate făcută, au înțeles lumea, viața, au reușit, zic eu. Acum, depinde fiecare unde își stabilește ștacheta - când consideră că a reușit", a subliniat Traian Băsescu. 

Comentează știrea

admirator
20 iunie 2013
mda...

Ridzi, Placinta, Musca, Stanoiu...Plumb etc.

Aurelia
21 iunie 2013
basescu si femeile

Iarasi esti beat,basescule.....iarasi esti beat....Nu-i bine omule , nu-i deloc bine....

AJmWjGYIUGwQ
15 septembrie 2014
NTTMDTvhVnyxynUS

zf5Apd npjkixcycwqa, [url=http://rlvyxrgjfmzj.com/]rlvyxrgjfmzj[/url], [link=http://gvaaljtsdvvo.com/]gvaaljtsdvvo[/link], http://tapdxqudndgz.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6428 secunde