Primăria Constanța a început distribuția pachetelor pentru pensionari

360
Primăria Constanța  a început  distribuția pachetelor pentru pensionari - pachetepensionari-1451224266.jpg

Articole de la același autor

Primăria Municipiului Constanța și Consiliul Local Constanța a început, ieri, distribuția pachetelor cu alimente persoanelor cu pensii mai mici de 1.000 lei, persoanelor cu vârsta de peste 60 de ani, care nu realizează venituri, persoanelor cu handicap și persoanelor beneficiare de venit minim garantat.

Reprezentanții administrației publice locale au anunțat că pachetele cu alimente conțin: doi pui, două kg făină, un kg mălai și un kg de orez. Ele vor fi distribuite în perioada 27 - 30 decembrie între orele 8.00 - 16.00, în următoarele puncte din municipiul Constanța: Str. Răscoala din 1907 - Piața Unirii, str. Eliberării nr.8, bl.I - la Clubul Pensionarilor, str. Cișmelei nr.16 - la Clubul Pensionarilor, Tomis II - B-dul Tomis nr. 211, bl. TS6B - la Clubul Pensionarilor, Aleea Egretei nr. 2 - Piața CET - la Clubul Pensionarilor, B-dul 1 Mai Vechi (Poarta 6) - la Clubul Pensionarilor, str. Dezrobirii nr.123, bl. IS - la Clubul Pensionarilor, Șoseaua Mangaliei nr.86 - la Clubul Pensionarilor și Duiliu Zamfirescu nr. 4 - la Clubul Pensionarilor. Beneficiarii de venit minim garantat vor ridica pachetele cu alimente numai de la Clubul Pensionarilor situat pe strada Duiliu Zamfirescu nr.4.

Persoanele fără venit care au vârsta de peste 60 de ani se vor prezenta personal la punctele de distribuție unde vor completa declarații pe propria răspundere cu privire la venitul realizat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0938 secunde