Revelion cu Antonia și Vunk, în Piața Ovidiu. Primăria asigură transport din toate cartierele Constanței

1065
6
Revelion cu Antonia și Vunk, în Piața Ovidiu. Primăria asigură transport din toate cartierele Constanței - revelioninpiataovidiu-1451224064.jpg

Articole de la același autor

Primăria și Consiliul Local Constanța organizează, la cumpăna dintre ani, un Revelion în spațiul public. Evenimentul se va desfășura în Piața Ovidiu, iar startul petrecerii se va da începând cu ora 18.00. Potrivit organizatorilor, la ora 22.05 va cânta Antonia, la ora 22.35 va evolua trupa dance, coregraf Andreea Duță, iar la ora 22.45 Guess Who. Începând cu ora 23.15 va avea loc un spectacol de laser și lumini, iar la ora 23.25 va intra pe scenă trupa Vunk. Miezul nopții va culmina cu un magnific foc de artificii, după care vor mai evolua Maria Radu, trupa Glance și ansamblul folcloric "Brâulețul". Evenimentul se va încheia în jurul orei 2.00.

Pentru realizarea accesului în condiții de siguranță a tuturor participanților, traficul auto în zona peninsulară va fi restricționat după cum urmează: Strada Ecaterina Varga, începând de la intersecția acesteia cu strada Vasile Alecsandri, B-dul Tomis, începând de la intersecția cu strada Traian, Strada Vasile Alecsandri, începând de la strada Traian, Strada Revoluției din 22 Decembrie 1989, începând de la Strada Remus Opreanu. Restricția se aplică începând cu 31 decembrie, ora 18.00, până pe 1 ianuarie, la ora 2.30.

Prin excepție, pentru locuitorii din zona peninsulară, restricția se aplică începând cu ora 20.00.

În același interval, pentru a facilita accesul mijloacelor auto de intervenție (ambulanțe, echipaje ISU, pompieri, poliție și jandarmerie), conducătorii auto sunt rugați să nu staționeze pe următoarele artere: strada Vasile Canarache, strada Marcus Aurelius și strada Mircea cel Bătrân, până la intersecția cu B-dul Ferdinand.

Pentru asigurarea fluenței traficului și pentru evitarea incidentelor ce pot apărea în timpul sosirii și plecării publicului, spectatorii și riveranii sunt sfătuiți să parcheze autoturismele în următoarele zone: str. Traian-Judecătorie, Termele Romane, parcarea Poarta 1, bld. Elisabeta și Portul Tomis.

De asemenea, Primăria Municipiului Constanța împreună cu RATC au hotărât suplimentarea mijloacelor de transport în comun și a orarului acestora. Transportul se va desfășura între orele 22.00 (31.12.2015) și 02.00 (01.01.2016). Toate cartierele municipiului vor fi deservite de autobuze spre Piața Ovidiu.

Traseele de Revelion 2016 sunt următoarele: Cartier Pescărie - Poarta 2 Port (linia de bază fosta linie 40), Cartier Cireșica - Poarta 2 Port (linia de bază 42), Cartier Henri Coandă - Poarta 2 Port (linia de bază 44), Cartier Palas (Oierie) - Poarta 2 Port (linia de bază 48), Cartier Inel 2 - Poarta 2 Port (linia de bază 51), Cartier CET - Poarta 2 Port (linia de bază 101C), Cartier Km 4-5 - Poarta 2 Port (linia de bază fosta linie 5) și Cartier Poarta 6 - Poarta 2 Port (linia de bază fosta linie 2).

Toate autobuzele vor ajunge la Poarta 2 (Port) și vor avea o frecvență de 15-20 de minute.

Comentează știrea

gica contra
28 decembrie 2015
Măgădău, te iubim!

Că ca tine nu găsim!

Toma Necredinciosul
28 decembrie 2015
Fagadau face tambalau !

Cine plateste toate astea , cine plateste ratc ? Noi fraierii care platim impozite ! Constanteni , haideti sa boicotam tambalaul lui fagadau SI SA NU MEARGA NIMENI IN PIATETA ....si asta face exact la fel ca tacsu' mazare ....CIRC !!!!!!

3. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

anonim
28 decembrie 2015
Felicitsri

Si cand se face ceva si cand nu tot e plin de nemultumiti. Sunt apolitic, dar pentru acest eveniment, jos palaria.Iar pentru postacii aia de jos, in toata lumea cand sunt evenimente publice exista si transport in comun,vindiferent de ora.

radu
28 decembrie 2015
pc bani

cum faci bani pe net, falsificand carduri bancare adica pagubind pe altii;; din bani castigati usor platesti legiuitorul si esti liber;; la loterie stitii cum?

Răspuns la: activitate acasa pe calculator
Adăugat de : sibnet, 28 decembrie 2015
Te invitam sa incepi acum un curs gratuit care te invata simplu si repede cum poti face bani pe internet. Cursul il primesti pe adresa ta de email...
chitac cu delia,
28 decembrie 2015
fagadau cu antonia!

campanie electorala! Fiecare cu ce poate, sau mai bine zis cu cine poate...sa cante la concerte, sa aduca mai multi oameni la spectacol si de ce nu, la vot!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3138 secunde