Primăria Constanţa îi premiază pe bătrâni. „O viaţă împlinită trebuie celebrată!”

485
Primăria Constanţa îi premiază pe bătrâni. „O viaţă împlinită trebuie celebrată!” - primariapremiere-1614886858.jpg

Articole de la același autor

Primăria Constanța îi celebrează atât pe constănțenii trecuți de excepționala vârstă de 80 de ani, cât și pe mirii nunților de aur. Astfel, municipalitatea va participa cu 300 de lei la bugetele seniorilor trecuți de 80 de ani, cu 500 de lei la bugetele seniorilor trecuți de 90 de ani și cu 300 de lei la bugetul cuplurilor care au petrecut împreună peste jumătate de secol.

Începând din această lună, banii vor ajunge prin mandat poștal. Pentru a intra în posesia sumelor, constănțenii care se încadrează în criteriile amintite trebuie să urmeze următoarea procedură.

Se vor trimite pe adresa de e-mail [email protected] următoarele documente:

- cerere tip;

- copie conform cu originalul a certificatului de naștere;

- copie conform cu originalul a cărții de identitate;

- copie conform cu originalul a certificatului de căsătorie - pentru cei care aniversează 50 de ani de căsătorie.

Documentelele se pot depune și la Centrul de Informare pentru Cetățeni, situat în Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr.116 C (incinta City Park Mall, etajul I, aripa nouă), în zilele de luni, marți, miercuri, vineri între orele 08.30-16.30, iar în ziua de joi între orele 08.30 - 18.30. Pentru relații suplimentare, Centrul de Informare Cetățeni va fi apelat la nr. de tel 0241/485.533.

Atenție! Cererile nu se primesc înainte de data aniversării, iar pentru cupluri este necesar ca ambii soți să fie în viață.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5233 secunde