Primăria Constanța începe înscrierile pentru fertilizarea in vitro

174
Primăria Constanța începe înscrierile pentru fertilizarea  in vitro - primariaconstanta8-1592923780.jpg

Articole de la același autor

Primăria Constanța anunță că, începând cu data de 1 iulie 2020, ora 8.00, tinerii interesați pot depune cereri în cadrul programului "INFANT", program ce vine în sprijinul celor ce nu pot avea copii.

"Vorbim despre un proiect de suflet, nu știam că sunt atât de multe cupluri care își doresc atât de tare un copil. Am făcut acest proiect pe care mi-aș dori să îl creștem, pentru că ne dorim să avem din ce în ce mai mulți copii în municipiul Constanța", a declarat primarul Decebal Făgădău.

Obiectivul programului "INFANT" constă în creșterea natalității în rândul populației de pe raza municipiului Constanța, prin acordarea de sprijin financiar pentru efectuarea procedurii de fertilizare în vitro.

Cererile se vor depune la adresa de email [email protected]. La înscriere, sunt necesare următoarele documente: solicitare pentru înscriere, adeverința de la unitatea sanitară parteneră (formular 1) cu indicația de FIV care atestă că solicitanții sunt eligibili pentru intrarea în program, copii după actele de identitate ale solicitanților care să ateste domiciliul stabil în Constanța în ultimii trei ani și declarația de consimțământ privind prelucrarea datelor cu caracter personal și consultarea bazelor de date pentru confirmarea criteriilor de eligibilitate.

Toate documentele trebuie să fie scanate și vizibile.

"Documentele necesare și Regulamentul programului INFANT se pot vizualiza și descărca accesând site-ul www.primaria-constanta.ro/spas secțiunea INFANT. Beneficiari pot fi femeile singure sau cuplurile care au diagnostic de infertilitate stabilit de către un medic specialist în obstetrică-ginecologie cu competență în tratamentul infertilității cuplului și în reproducere umană asistată medical", au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Relații suplimentare la numerele de te-

lefon 0341.180.108 sau 0341.180.113 și email [email protected]

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5838 secunde