Primăria Constanţa vrea să amenajeze o nouă parcare destinată riveranilor, în zona Gării

3977
Primăria Constanţa vrea să amenajeze o nouă parcare destinată riveranilor, în zona Gării - x-parcari-primaria-1713443677.png
Reprezentanții administrației publice locale din Constanța au anunțat că, pe bulevardul Ferdinand, în spatele blocului R1, la intersecția cu strada Theodor Burada, au loc lucrări de reconfigurare a trotuarelor și de construire a unei parcări pe un teren eliberat de garaje.

Spațiul existent este folosit inadecvat și se află într-o stare de degradare. Majoritatea zonei este acaparată de mașinile parcate pe terenul neamenajat. Prin această investiție se urmărește eficientizarea spațiului urban. Lucrările vor consta în reabilitarea carosabilului existent, amenajarea spațiului pietonal, amenajarea unei parcări și crearea de noi spații verzi, precum și amenajarea aleilor de acces în scările de bloc.

Echipele Confort Urban vor executa lucrări de stabilizare a terenurilor, vor fi montate borduri care vor delimita locurile de parcare, zona carosabilă va fi recondiționată prin turnarea a două straturi de asfalt (binder și uzură), iar la final se vor aplica marcajele rutiere. Se vor construi noi trotuare și casete pentru spații verzi, iar aleile de acces în scările blocurilor din proximitatea parcării vor fi reabilitate.

Până la sfârșitul anului, Primaria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, va amenaja alte noi parcări în diverse zone ale orașului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3662 secunde