Primăria Crucea a obținut finanțare pentru un proiect de iluminat public stradal

206
Primăria Crucea a obținut finanțare pentru un proiect de iluminat public stradal - crucea-finantare1-1693400724.jpg

Articole de la același autor

Administraţia locală din comuna Crucea a obţinut finanţare pentru refacerea sistemului public de iluminat în câteva sate. Finanțarea face parte din programul privind creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public. Valoarea contractului este de 999.600 lei și cuprinde audit energetic, proiectare, asistență tehnică, consultanță, achiziționarea și instalarea unui sistem de iluminat complet pentru 360 de lămpi, ce vor fi montate în satele Băltăgești, Crișan și Șiriu.

„Am mai primit un milion finanțare pentru comuna Crucea. Azi vorbim despre finanțarea celei de a doua părți de reabilitare a iluminatului public pentru satele Băltăgești, Crișan și Șiriu. Iată ca momentul a sosit și cumulat cele două proiecte înseamnă schimbarea / montarea unui număr de aproximativ 1000 de lămpi cu sistem de gestiune inteligentă și cel mai important cu o garanție de 5 ani. 5 ani în care nu vom mai fi nevoiți să schimbăm lămpi și să intervenim în instalație, fapt ce ne va scuti de sume anuale de reparaţii de peste un miliard de lei vechi.

Acum, avem certitudinea că până în luna Decembrie toate cele 1000 de lămpi noi cu sistemele de gestiune aferente vor fi montate și vom avea rezolvată încă o problemă” a transmis Iulian Tudorache, primarul comunei Crucea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4517 secunde