Primăria Cumpăna oferă pachete cu alimente vârstnicilor cu venituri reduse

185

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei și ai Consiliului Local Cumpăna, împreună cu primarul Mariana Gâju, vor aduce, astăzi, un strop de fericire și lumină în sufletele celor năpăstuiți de soartă.

Drept urmare, 250 de persoane vârstnice cu venituri reduse și persoane cu dizabilități gradul I, copii și adulți, vor primi pachete conținând produse alimentare necesare hranei zilnice, respectiv, ulei, zahăr, făină, orez și cozonac. 

Totodată, Primăria și Consiliul Local Cumpăna, în parteneriat cu Asociația pentru Dezvoltare Comunitară Cumpăna, Grădinițele "Florilor" și "Sf. Maria", Liceul Tehnologic "Nicolae Dumitrescu", au demarat cu ocazia sărbătorilor de Paște campania locală de strângere de fonduri "Fă-le o bucurie!".

Pachetele pregătite vor fi donate unui număr de 16 familii nevoiașe identificate de către asistenții sociali ai Serviciului Public de Asistență Socială din cadrul Primăriei Cumpăna.

Evenimentele vor avea loc, astăzi, 12 aprilie, cu începere de la ora 10.00, la domiciliul persoanelor vârstnice din localitate, iar la ora 11.00, vor primi pachete familiile din cadrul Campaniei "Fă-le o bucurie!", la sediul cantinei sociale de pe lângă Biserica "Sf. Parascheva" Cumpăna.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.582 secunde