Cadastru și fondul funciar, teme de discuție pentru primarii constănțeni

273
Cadastru și fondul funciar, teme de discuție pentru primarii constănțeni - acorasociatiacomunelordinromania-1490104000.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții filialei județene Constanța a Asociației Comunelor din România (ACoR) au organizat, recent, în cadrul Prefecturii Constanța o dezbatere publică. Scopul întâlnirii a vizat activitățile de cadastru și publicitate imobiliară la nivelul unităților administrativ teritoriale din județul Constanța, precum și din domeniul fondului funciar. 


Ședința a fost condusă de președintele filialei, primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju. Totodată, la prezidiu s-au mai aflat subprefectul județului, Levent Mustafa Accoium, reprezentanti ai Comisiei Județene de Fond Funciar din cadrul Prefecturii, precum și Viorel Aostacioae inginer șef în cadrul Oficiului Județean de Cadastru și Publicitate Imobiliară Constanța.


Primarii și ceilalți reprezentanți ai autorității publice locale prezenți au discutat cu cei de la Comisia Județeană de Fond Funciar, precum și cu cei de la Oficiul de Cadastru problemele cu care se confruntă cu privire la punerea în aplicare a actelor normative referitoare la aceste activități. Totodată, a fost adusă în discuție și elaborarea unei documentații privind propuneri de modificări legislative care să înlesnească implementarea și rezolvarea acestor probleme. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.804 secunde