Primăria Eforie investește în oameni

452
Primăria orașului Eforie în calitate de Promotor al proiectului și Futuver Consulting SL în calitate de Partener transnațional, organizează, astăzi, înce-pând cu ora 12.00, în Sala Mare, a Hotelului Petrolul din Eforie Nord, Conferința proiectului "Calificare pentru turismul românesc".
Potrivit primarului Ion Ovidiu Brăiloiu, proiectul este finanțat din Fondul Social European - "Investește în oameni!", iar valoarea lui este 2.112.045 lei.
Acest eveniment are ca scop publicarea rezultatelor primului an de implementare al proiectului de tip grant, în domeniul resurselor umane, din Regiunea Sud-Est a României, județul Constanța, finanțat prin Fonduri Structurale respectiv prin Fondul Social European - "Investește în oameni!".
Proiectul își propune creșterea nivelului de angajabilitate pentru 112 persoane aflate în șomaj din regiunea Sud-Est prin integrarea acestora într-un curs de formare profesională certificată. Totodată, mai vizează integrarea a 112 persoane într-un curs de formare profesională de calificare de nivel 2 pentru ocupațiile de recepționer, bucătar și barman - ospătar.
Prin activitatea de formare, grupul țintă dobândește competențe pentru care există cerere pe piața forței de muncă din regiune, crește nivelul de angajabilitate pentru grupul țintă și, nu în ultimul rând, contribuie în mod direct la inserția profesională a membrilor grupului țintă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 17 Aprilie 2012
Stire din Social : Târg de joburi, la Eforie
Miercuri, 04 Aprilie 2012
Stire din Eveniment : Autoturism incendiat la Eforie Nord
Pagina a fost generata in 1.4258 secunde