Primăria Mangalia montează noi coșuri de gunoi pe domeniul public

154
1
Primăria Mangalia montează noi coșuri de gunoi pe domeniul public - primariamangalia-1430054021.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Municipiului Mangalia au început mai multe lucrări pentru înfrumusețarea orașului. În plus, edilul Cristian Radu efectuează în aceste zile mai multe inspecții pentru a verifica stadiul lucrărilor pe domeniul public, dar și pentru a se întâlni cu cetățenii care îi solicită prezența în teren, cu diferite sesizări punctuale.

Primarul spune că, în perioada aceasta se montează noi coșuri de gunoi, în zonele unde au existat, dar au fost furate și se înlocuiesc cele care au fost vandalizate. El a adăugat că, într-o primă fază se vor monta aproximativ 200 de coșuri din plastic, pentru completarea deficitului, pentru ca mai apoi să fie montate altele noi, cu alt design, în zonele unde s-au făcut reamenajări ale spațiilor verzi și ale domeniului public.

"Am verificat și lucrările la sensul giratoriu, unde, după cum știți, a fost demarat un proiect de modernizare. Cei care se ocupă de lucrare au dat asigurări că totul va fi gata până la sfârșitul lunii iunie, iar apoi vor începe modernizarea scuarului din fața Primăriei", a mai spus primarul Cristian Radu.

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 14 Aprilie 2015
Stire din Cultură-Educație : Expoziție de pictură, la Mangalia
Pagina a fost generata in 0.6037 secunde