Curățenia de primăvară în PSD Constanța. Ce lideri și-au pierdut funcțiile

1516
5
Curățenia de primăvară în PSD Constanța. Ce lideri și-au pierdut funcțiile - curatenieinpsd-1430053943.jpg

Articole de la același autor

Suspendarea de drept a lui Nicușor Constantinescu a fost hotărâtă, vineri seară, după întrunirea Biroului Permanent Județean Constanța al PSD.

Mircea Titus Dobre, purtătorul de cuvânt al PSD Constanța, a declarat că în aceeași situație este și Nicolae Matei, președintele Organizației locale a PSD Năvodari, ca urmare a aplicării în teritoriu a Rezoluției adoptate de Consiliul Național al PSD. Potrivit acesteia, toți liderii care au probleme cu Justiția trebuie să renunțe la funcțiile politice.

Tot vineri seară, purtătorul de cuvânt al PSD, Mircea Dobre, a anunțat că și senatorul Alexandru Mazăre și-a dat demisia din funcția de vicepreședinte al Organizației județene, Cătălin Grasa fiind desemnat în locul său. Dobre a dezmințit faptul că Alexandru Mazăre s-ar fi înscris în formațiunea lui Mircea Geoană: "Alexandru Mazăre și-a dat demisia din funcțiile de conducere ale partidului. El a rămas simplu membru în partid. Dacă domnul Geoană susține că Alexandru Mazăre s-a înscris în formațiunea sa înseamnă că minte. Domnul Geoană minte oricum pentru că a spus că are 50 de parlamentari".

Locul lui Radu Mazăre în BPJ a fost luat de Luminița Vlădescu, președintele Organizației municipale din Medgidia a PSD. Amintim că Radu Mazăre și-a dat demisia din toate funcțiile de conducere din partid în urmă cu câteva săptămâni.

Și alți lideri de organizații PSD din județ, implicați în procese penale, au ales să-și înainteze demisiile Biroului Permanent Județean înainte de aplicarea rezoluției lui Ponta la Constanța. Este vorba de Zanfir Iorguș, fostul președinte al Organizației PSD Mangalia, Ioan Suciu, care conducea Organizația PSD din comuna Ciobanu, Florin Onescu, fostul lider al social democraților de la Lipnița, Dumitru Dedu - Organizația de la Mircea Vodă și Constantin Nicu, liderul PSD de la Tuzla.

Tot în cadrul ședinței BPJ, liderii social democrați au hotărât să-l împuternicească pe deputatul Radu Babuș să informeze Ministerul Afacerilor Externe despre amenajarea gropii de deșeuri de la Năvodari.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al PSD Constanța, Mircea Dobre, a mai adăugat că, în perioada 1 mai - 30 iunie, vor avea loc alegeri orășenești și comunale în toate filialele locale ale PSD din județ.

Alegerile pentru șefia Organizației municipale vor avea loc la sfârșitul lunii iunie, în timp ce alegerile pentru șefia Organizației județene a PSD vor fi organizate între 15 august - 30 octombrie 2015. 

Comentează știrea

Ciobanean
27 aprilie 2015
P.S.D.

Organizatia din Ciobanu ,nu se stie cati membrii mai are!Trebuie completata cu membri noi si o conducere noua,care sa atraga oamenii catre organizatie.Activitatea consilierilor locali in C.L.Ciobanu lasa mult de dorit ,parca ar fi din p.d.l.,nu din P.S.D.

2. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

europeanu
27 aprilie 2015
P.S.D. hotii hotilor

ciobanene,aruncati-va la balta bai comunistilor ! Tara asta are nevoie de partide adevarate nu de hoti ! Si sa nu ma intrebi care partide.

pesedist adevarat
27 aprilie 2015
kogalniceanu

Domnule Darie, de ce la Kogalniceanu continuati sa il creditati pe Muresan? Toate semnalele din teren va spun ca este in cadere libera dar continuati sa il sustineti!! Acum ar fi fost momentul sa veniti cu o echipa noua si la anul am fi avut sanse mari sa luam primaria. Deschideti ochii si veti vedea ca adevaratii pesedisti din Kogalniceanu s-au indepartat de PSD din cauza gastii corupte&expirate Muresan&Enache&CapdePorc. In afara de asta, cum pot vota pe unul ca Notta care are sechestru pe avere pana la recuperarea sumei de 2 milioane lei?! De ce va bateti joc de noi?!! Treziti-va!!!

Munca la domiciliu
27 aprilie 2015
Sintem tot mai multi

Daca ai nemulltumiri, poti declansa ACUM schimbarea, pentru ca viitorul tau sa fie altul."Cea mai buna cale pentru a-ti indeplini visele este sa te trezesti"zice PAUL VALERY.Timp de lucru in functie de propriile posibilitati. Nu este necesara experienta.Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice,cereti detalii "PROIECT" la adresa de email: [email protected] Oferim si solicitam seriozitate!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3795 secunde