Primăria Mangalia participă la Târgul de Turism de la Romexpo

199
1
Primăria municipiului Mangalia va participa la Târgul de Turism al României, organizat la Romexpo București, în perioada 14-17 martie. Stațiunile din sudul litoralului vor fi reprezentate într-un stand comun, alături de Mamaia și Eforie, în colaborare cu Asociația Litoral-Delta Dunării. În cele patru zile ale TTR, va fi prezentat calendarul evenimentelor programate pentru sezonul estival 2013, în Mangalia și stațiunile din sudul litoralului. 

Primarul Cristian Radu a declarat că, prin această participare, se dorește readucerea în atenția operatorilor de turism a locațiilor hoteliere din Neptun-Olimp, Jupiter, Cap Aurora, Venus și Saturn.

"În colaborare cu Consiliul Județean și Asociația Litoral-Delta Dunării, încercăm o relansare a turismului din sudul litoralului, prin crearea unor evenimente menite să atragă turiști încă din perioada sărbătorilor de 1 Mai și Paști", a subliniat edilul șef al Mangaliei.

El a explicat că reprezentanții municipalității, alături de specialiști din turism și marketing, lucrează la o serie de proiecte prin care se urmărește atât extinderea capetelor de sezon, dar și creșterea numărului de turiști.

"Vom organiza festivaluri și concerte cu artiști celebri, care să atragă numeroși spectatori din țară și străinătate. De asemenea, vom avea evenimente de promovare a imaginii sudului litoralului, astfel încât stațiunile noastre să devină un pol de atracție turistică", a completat Cristian Radu.

O parte dintre aceste proiecte vor fi prezentate în cadrul Târgului de Turism, urmând ca altele să fie definitivate în perioada imediat următoare. 

Comentează știrea

irinel
13 martie 2013
naveta statiuni

D-le primar al municipiului Mangalia, va aduc la cunostinta ca microbuzele de statiuni, nu elibereaza bilete la cursele de 08.00 iar oamenii trebuie sa deconteze biletele.Astfel ei nu pot deconta banii investiti pe naveta.Va rog respectuos sa luati masuri

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3793 secunde