Primăria Medgidia modernizează cimitirul ortodox din oraș

356
Primăria Medgidia modernizează cimitirul ortodox  din oraș - medgidia2-1437407399.jpg

Articole de la același autor

Primaria Medgidia modernizează cimitirul din oraș. Reprezentanții administrației publice locale din Medgidia efectuează lucrări de reabilitare și modernizare la cimitirul ortodox din municipiu deoarece își doresc ca acesta să atingă anumite standarde de aspect, dar și funcționalitate. 


"Sistemul de iluminare este din nou extins, proiect pe care municipalitatea l-a inițiat în urmă cu mai mulți ani și pe care îl dezvoltă constant, schimbările fiind vizibile. Dacă în trecut sistemul de iluminat era doar un plan, iată că în prezent el există până după monumentul sârbesc și încă se extinde", a spus primarul Municipiului Medgidia, Marian Iordache.


Cimitirul ortodox din Medgidia, modernizat. El a mai explicat că s-au montat mai mulți stâlpi de iluminat, aceștia fiind realizați în regie proprie și, mai mult, se vor monta încă trei camere de luat vederi. Edilul a precizat că, în prezent, funcționează patru camere de luat vederi, care se află în conexiune cu Poliția Locală Medgidia și se vor monta încă trei după ce stâlpii necesari au fost deja montați, pentru a putea fi amplasate noile camere de luat vederi.


"Sistemul de supraveghere a fost extins pentru a oferi siguranță atât cetățenilor care tranzitează zona, cât și pentru a ține departe pe cei care vin în cimitir cu alte interese față de cele obișnuite", a mai spus primarul Marian Iordache. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.067 secunde