Primăria Medgidia restricționează traficul autovehiculelor cu masa de peste 7,5 tone

208
Primăria Medgidia restricționează traficul autovehiculelor cu masa de peste 7,5 tone - primariamedgidia-1515686723.jpg
Reprezentanții administrației publice locale au decis ca, începând cu data de 15 ianuarie, traficul autovehiculelor cu masa de peste 7,5 tone, pe raza municipiului Medgidia, să fie restricționat.

Astfel, autovehiculele fără încărcătură, care tranzitează spre platforma industrială Cimentul, vor circula în baza avizului de traseu eliberat de DGDPP prin achitarea taxei de 500 lei/zi sau abonamentului lunar în valoare de 5.000 lei/lună.

De asemenea, autovehiculele care aprovizionează supermarketurile Lidl și Penny, vor circula în baza avizului de traseu anual 2018 iar cele care aprovizionează unitățile comerciale situate în diverse zone din municipiu, vor circula în baza abonamentului zilnic sau lunar în valoare de 500 lei/zi sau 5.000 lei/lună.

Aleșii locali au mai decis ca autovehiculele proprietate personală fizice sau juridice cu domiciliul în Medgidia să circule în baza avizului de traseu gratuit eliberat de DGDPP. Totodată, mașinile care transportă materiale de construcții sau alte mărfuri pentru persoane fizice sau juridice cu domiciliul în municipiul Medgidia, vor circula în baza avizului de traseu prin plata sumei de 150 lei/zi, eliberat de DGDPP, iar autovehiculele agabaritice și transporturile speciale vor circula cu aviz special și prin plata taxei aferente.

Contravențiile vor fi constatate de Poliția Locală a municipiului Medgidia și se sancționează cu amendă.

Drept urmare, se vor aplica sancțiuni între 1.000 și 2.500 lei pentru circulația, oprirea sau staționarea autovehiculelor cu masa totală autorizată de peste 7,5 tone fără aviz de traseu. Hotărârea mai vizează și sancțiuni cuprinse între 1.500 și 2.500 lei în ceea ce privește circulația, oprirea sau staționarea autovehiculelor cu masă totală maximă autorizată de peste 7,5 tone în perimetrul central al municipiului Medgidia cuprins între străzile: Str. Română - Str. Ștefan cel Mare - Str. Ion Creangă - Str. Mărgăritarului - Str. Tudor Vladimirescu - Str. Pieței - Str. Poporului - Str. Radu Negru - Str. Poporului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.465 secunde