Primăria Medgidia și TIKA, protocol pentru reabilitarea policlinicii din Medgidia

313
1
Primăria Medgidia și TIKA, protocol pentru reabilitarea policlinicii din Medgidia - medgidiareabilitarepoliclinica-1481737631.jpg

Articole de la același autor

Agenția de Cooperare și Coordonare Turcă (TIKA), în parteneriat cu Primăria Municipiului Medgidia, a semnat, ieri, protocolul de începere a lucrărilor în cadrul proiectului "Renovarea Policlinicii Spitalului Municipal Medgidia".

Investiția, a cărei valoare se va ridica la peste un milion de euro, vizează reabilitarea Policli-nicii Spitalului Municipal Medgidia, care deservește peste 140.000 de cetățeni, atât din municipiul Medgidia, cât și din zonele limitrofe. Lucrările de reabilitare vor fi demarate la începutul anului următor, urmând a fi finalizate în cursul anului 2017.

Semnarea protocolului s-a făcut de către Haci Ahmet Daștan, coordonator al Agenției de Cooperare și Coordonare Turcă (TIKA), primarul Municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, și de managerul Spitalului Municipal Medgidia, Stere Bușu. 

Comentează știrea

VERONICA
15 decembrie 2016
MINCIUNI

IERI, IN JURUL ORELOR 12. 30, AM FOST LA PRIMARIE. FATA DE LA PAZA MI-A SPUS CA NU A AJUNS LA PRIMARIE. LA EL IN BIROU TOTUL ERA TACERE. CAND S-A SEMNAT PROTOCOLUL SI LA CE ORA? DIN CE MOTIVE PRIMARUL VRABIE SE FACE NEVAZUT? DEJA SE TEME DE LOCUITORII DIN MEDGIDIA?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.712 secunde