Primăria Murfatlar a obținut licențele ANRSC pentru colectarea, transportul și depozitarea deșeurilor

2820

Articole de la același autor

Potrivit unui comunicat de presă, prin ordinul președintelui Autorității Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice-ANRSC, nr. 276/13.07.2009, Primăria Murfatlar a obținut licențele clasa 3 pentru activitățile de precolectare, colectare, transport și depozitare ale deșeurilor, inclusiv celor toxice din deșeurile menajere, precum și pentru activitățile de măturat, spălat, stropire și întreținere a căilor publice.
Astfel, la nivelul județului Constanța, există, în total, trei consilii locale ce asigură serviciul de salubrizare, prin modalitatea gestiunii directe, în conformitate cu prevederile legale: Consiliul Local Cernavodă, Consiliul Local Hârșova și Consiliul Local Murfatlar.
În același comunicat, se mai precizează că depozitul neconform de deșeuri existent în orașul Murfatlar are, în conformitate cu anexa nr. 5 la Hotărârea Guvernului 349/2005, ca termen de închidere, anul 2015. În acest context, "s-a considerat de către autoritatea locală Murfatlar a fi absolut necesară intrarea în legalitate a serviciului de salubrizare prin obținerea licențelor prevăzute de lege".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3151 secunde