Primăria Murfatlar, partener în proiectul "Femeile fac un pas în față!"

137

Articole de la același autor

Conferința finală a proiectului "Femeile fac un pas în față!", im-plementat de BPI group, în calitate de beneficiar, în parteneriat cu Fundația Ecologică Green Education (FEG Education) din Iași și Centrul de Resurse și Formare în Profesiuni Sociale (CRFPS) Pro Vocație din București a avut loc, ieri, în orașul Murfatlar. 


Primarul orașului Murfatlar, Valentin Saghiu, a declarat că peste 200 de persoane s-au im-plicat în activitățile proiectului: "Scopul proiectului «Femeile fac un pas în față!» a fost să crească șansele de ocupare profesională pentru 650 de femei inactive pe piața muncii, cu domiciliul în regiunile Sud-Est, Nord-Est și București-Ilfov. Ne bucurăm că cele două proiecte implementate de BPI Group au ajuns la final, pentru că în urma acestor cursuri de formare profesională avem 250 de persoane calificate. Primăria Murfatlar a fost partener în proiect, fiind calificate 200 de persoane, dintre care 65 s-au angajat. Cu toate că în proiectul «Femeile fac un pas în față!» nu suntem par-teneri direcți, ne-am implicat și am răspuns pozitiv activităților în care ni s-a solicitat ajutorul.


În cadrul acestui proiect au terminat cursul de formare profesională 43 de femei. De asemenea, ne-am implicat în Săptămâna Voluntariatului, la care locuitorii Murfatlarului angrenați în aceste activități au răspuns pozitiv."


Edilul a subliniat că pentru comunitatea din Murfatlar, cursurile de formare profesională au reprezentat ceva nou, având în vedere că până acum cetățenii nu au mai beneficiat de formare gratuită și de primirea unor subvenții. "Datorită numărului mare de angajări ne dăm seama că au și pus în practică ce au învățat și sperăm ca împreună cu BPI Group să implementăm și alte proiecte pe viitor", a mai adăugat primarul orașului Murfatlar, Valentin Saghiu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2995 secunde