Primăria Murfatlar va intra în posesia a două terenuri preluate de la MApN

872
Primăria Murfatlar va intra în posesia a două terenuri preluate de la MApN - murfatlar-terenuri-1699883353.jpg
Administraţia locală din oraşul Murfatlar este foarte aproape de a prelua două terenuri din localitate pe suprafaţa cărora, pe viitor, să fie construite ori un centru medical, ori unităţi de învăţământ.

Anunţul a fost făcut chiar de către primarul oraşului Murafatlar, Gheorghe Cojocaru, pe pagina sa oficială de Facebook.

„A fost publicată în Monitorul Oficial și a doua Hotărâre de Guvern prin care orașul Murfatlar preia de la MApN încă două terenuri, de această dată unul din terenuri având și clădiri.

Vor fi transferate din domeniul public al statului și administrarea MApN în domeniul public al orașului Murfatlar două imobile. Este vorba despre terenul în suprafață de 2.963 mp (nr. cadastral 103082), cu construcțiile aferente: Pavilionul D (304 mp), Pavilionul E (417 mp), Pavilionul F (145,5 mp) şi despre terenul în suprafață de 1.517 mp, liber de construcții (nr. cad. 103086).

După preluare, părțile de imobil se utilizează numai în vederea realizării unor obiective de investiții, cum ar fi centru medico-social sau unități de învățământ (grădiniță cu program prelungit, afterschool)”, a transmis primarul oraşului Murfatlar, Gheorghe Cojocaru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5244 secunde