Primăria Peștera a început reabilitarea parcului comunal

1133

Articole de la același autor

Administrația publică locală din Peștera a demarat ieri proiectul "Reabilitarea și extinderea parcului comunal". Primarul comunei, Valentin Vrabie, a declarat că vor fi amenajate spații de joc pentru copii, spații de recreere pentru locuitori, precum și o fântână arteziană. Investiția ajunge la 700.000 de lei.
Potrivit lui Vrabie, cel mai amplu proiect aflat acum în desfășurare este pietruirea drumurilor și a ulițelor din întreaga comună. Lucrările au început în luna august și sunt aproape finalizate în Peștera. Pentru fructificarea acestui proiect este necesară o investiție de 2.700.000 de lei.
Primarul a mai spus că intenționează să reia niște proiecte europene care au fost respinse tocmai pentru că "nu îndeplineau criteriile pentru a primi aprobarea de finanțare, nu stăteau în picioare", așa cum a precizat el. "Avem nevoie de șase luni pentru a la pregăti așa cum trebuie, pentru a fi viabile", a completat gospodarul-șef.
Mai mult, Consiliul Local Peștera s-a întrunit într-o ședință ordinară vineri pentru a hotărî reorganizarea unor compartimente ale administrației și pentru a aproba decontarea abonamentelor elevilor care fac naveta în localitățile din afara comunei. Vrabie a menționat că sunt aproximativ 100 de liceeni care vor beneficia de acest sprijin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7386 secunde