Primăria Peștera, partener în proiectul "Plantăm fapte bune în România"

207
Primăria Peștera, partener în proiectul

Articole de la același autor

Unul dintre cele mai ample proiecte ale Organizației "Plantăm fapte bune în România" se derulează în comuna Peștera din județul Constanța. După ce în anii precedenți, voluntarii au împădurit aproximativ patru hectare de teren degradat, sâmbătă, 18 aprilie, o nouă acțiune este programată în localitatea constănțeană.

Peste 300 de voluntari vor participa la plantarea unei perdele forestiere, pe lângă unul din drumurile de acces în comună. Aceasta va avea rolul de a proteja accesul în localitate de căderile abundente de zăpadă. Perdeaua forestieră va fi formată din 10.000 de puieți de glădiță și sălcioară.

Primăria și Consiliului Local Peștera au oferit și de această dată sprijinul necesar pentru ca organizația "Plantăm fapte bune în România" să ducă la bun sfârșit acțiunile programate în această localitate.

Voluntarii care vor participa la plantarea de sâmbătă provin din rândul angajaților companiilor care sprijină "Plantăm fapte bune în România": BDO Audit, CBRE Real Estate Consulting,

DB Schenker, Inmedio, Mega Image, Unicredit Tiriac Bank și Webhelp. În plus, 50 de constănțeni și-au anunțat prezența la acțiunea din 18 aprilie.

"Le mulțumim tuturor celor care s-au implicat de-a lungul timpului în acțiunile de împădurire, pentru că fiecare are un rol în evoluția proiectului nostru", a declarat Liana Buzea, fondatorul "Plantăm fapte bune în România". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3718 secunde