Fuego va da startul sărbătorilor de iarnă în comuna Peștera

149
Fuego va da startul sărbătorilor de iarnă în comuna Peștera - fuego2-1417699829.jpg
Deoarece a devenit deja o tradiție pentru comuna Peștera, "Moș Nicolae" vestește și anul acesta începutul sărbătorilor de iarnă. Potrivit primarului Valentin Vrabie, pe lângă feeria de lumini și culori, focuri de artificii și colinde îndrăgite, au fost pregătite o serie de surprize special pentru a creiona atmosfera de basm specifică acestor sărbători. 


"Dacă în anii trecuți ne-au încântat cu prezența Ștefan Hrușcă, Aurel Moldoveanu, Grupul Etno, Crăițele sau Provincialii, de data aceasta, îndrăgitul artist Fuego ne va aduce îndrăgitele colinde mai aproape de sufletele noastre. Îi așteptăm cu drag pe toți cei care vor să ne fie alături la acțiunea prin care se va da startul iluminatului public stradal cu mii de beculețe multicolore și, implicit, a sărbătorilor de iarnă atât de mult așteptate în mod special de copii", a spus primarul Valentin Vrabie.


El a adăugat că acțiunea va avea loc, sâmbătă, începând cu ora 17.30, în parcul central din localitate unde va avea loc un spectacol de excepție. Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5026 secunde