Primarul Cristian Cîrjaliu a pus piatra de temelie a Casei de Cultură din Agigea

720
Primarul Cristian Cîrjaliu a pus piatra de temelie a Casei de Cultură din Agigea - 4f8ffa32bf9c89d464d3948ba7f562f9.jpg
Primarul localității Agigea, Cristian Cîrjaliu, a pus, ieri, piatra de temelie a Casei de Cul-tură din localitate. Investiția va fi realizată cu fonduri de la Consiliul Județean Constanța și va fi amplasată în parcul ce se va amenaja vizavi de primărie, respectiv, pe terenul liber de la intersecția DN 39 cu DN 38.
Casa de Cultură va avea o capacitate de 190 de persoane. Clădirea va include un spațiu pentru Internet, bibliotecă, o scenă, o cameră pentru vestiare, oficiu, cabină pentru artiști, grupuri sanitare, rampă pentru persoanele cu dizabilități. Practic, va fi construită la standarde europene.
"Investiția este foarte importantă pentru Agigea, deoarece până acum nu aveam Casă de Cultură, localitatea noastră era unica din județ care nu avea așa ceva. Consiliul Județean participă cu investiția în clădire, iar tot ceea ce înseamnă utilități, apă, curent electric, vor fi suportate de Consiliul Local Agigea", a declarat Cârjaliu.
În ceea ce privește termenul de execuție, constructorul acestui obiectiv, Adrian Negrea, a precizat că acesta este de un an de zile, însă noua Casă de Cultură din Agigea va fi finalizată mai repede - prin luna septembrie-octombrie a acestui an.
La evenimentul de ieri, când s-a pus piatra de temelie, au fost prezenți și mai mulți copii de la Centrul de Zi din Agigea, care au spus că sunt nerăbdători să vină să vadă primul spectacol la Casa de Cultură din localitate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3104 secunde