Primarul Cristian Radu, prezent la sărbătorirea Zilei Pensionarilor

138

Articole de la același autor

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a fost alături de pensionarii orașului, care s-au reunit, marți, într-un cadru festiv pentru a sărbători Ziua Persoanelor Vârstnice. 

Cu acest prilej, municipalitatea a oferit tuturor persoanelor în vârstă o masă caldă la Cantina Socială, din incinta Liceului "Ion Bănescu". Pensionarii prezenți au servit, alături de primar, o porție de fasole cu cârnați, atmosfera fiind întreținută de un artist local, care i-a invitat la dans pe toți cei din sală, după servirea mesei.

În discuția cu persoanele vârstnice, edilul Cristian Radu a dat asigurări că în iarna care urmează nu vor mai fi probleme cu furnizarea agentului termic, întrucât toate centralele din Mangalia vor fi alimentate cu gaz. "De asemenea, vă asigur că prețul gigacaloriei nu se va majora, ca în alte localități. În Mangalia, gigacaloria rămâne 295 de lei, iar de anul viitor, facem eforturi pentru a reduce aceste costuri către populație", a subliniat primarul.

Cu aceeași ocazie, s-a mai discutat despre aplicarea noilor prevederi legale privind câinii fără stăpân, amenajarea unui parc și loc de joacă pentru copii pe terenul eliberat de fosta stație de betoane a COMCM, precum și despre izolarea termică a blocurilor.

"Subiectul anvelopării este unul presant pentru municipalitate întrucât căutăm cele mai bune soluții pentru ca populația să plătească puțin sau chiar deloc, în cazurile sociale. Suntem încrezători că în cel mai scurt timp vom definitiva proiectul la care lucrăm acum, iar din primăvară vom demara un amplu proces de reabilitare termică a blocurilor din Mangalia, dar în baza unui proiect unitar, la nivelul întregului oraș", a explicat edilul Cristian Radu.

El a mai spus că asistența socială pentru persoanele în vârstă și persoanele cu handicap reprezintă o prioritate a actualei conduceri administrative a orașului. Din acest motiv, se caută permanent soluții pentru ca pensionarii să fie sprijiniți în cazul proiectelor comunitare necesare în dezvoltarea locală. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4729 secunde