Primarul din Mangalia, Cristian Radu, avertisment pentru cetăţeni: „Trebuie să fim puţin mai atenţi”

579
Primarul din Mangalia, Cristian Radu, avertisment pentru cetăţeni: „Trebuie să fim puţin mai atenţi” - radu-mangaliaa-1711031569.jpg
Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a ţinut să le transmită un mesaj cetăţenilor din localitate cu privire la anumite dezinformări care ar putea apărea înaintea alegerilor locale din luna iunie.

Edilul a transmis mesajul chiar pe pagina sa oficială de Facebook.

„În această perioadă, cu câteva luni înaintea alegerilor, veți întâlni pe stradă tot felul de indivizi dubioși, care se prezintă ca fiind candidați și încearcă să vă vândă gogoși electorale bine ambalate cu injurii si dezinformări la adresa primarului. Din păcate, acești politruci pe care-i vedeți o dată la patru ani, au ajuns să dea ordine muncitorilor care lucrează pe domeniul public, deși nu au nicio funcție și niciun drept să blocheze șantierele. Alții împart promisiuni electorale fanteziste, fără nicio legătură cu activitatea Primăriei sau cu atribuțiile primarului. Orice nelămurire aveți despre lucrările din oraș sau dacă veți auzi ceva deplasat vă rog să mă contactați personal pentru a vă lămuri. Trebuie să fim puțin mai atenți cu dezinformările până după alegeri, iar apoi mergem mai departe cu treburile orașului și problemele comunității”, a transmis Cristian Radu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0715 secunde