Primarul Gheorghe Hânsă a dispus plombarea străzilor din Cernavodă

125
Primarul orașului Cernavodă, Gheorghe Hânsă, a dat startul lucrărilor de plombare cu asfalt a tuturor străzilor din oraș.

După ce, în prealabil, au fost delimitate zonele cu probleme de pe carosabile, zeci de muncitori ai SC Gospodăria Comunală SRL au ieșit în teren la primele ore ale dimineții și au pregătit zonele pen-tru a turna asfalt. Odată cu încălzi-rea vremii și încetarea ploilor, echipele au început procesul de asfaltare pe strada Anghel Saligny, stradă intens tranzitată zilnic, unde au fost acoperite toate fisurile din carosabil. Aceeași acțiune a continuat și pe străzile Unirii, Nicolae Titulescu, Seimeni și toate celelalte străzi principale din oraș.

Programul de reabilitare va continua și în următoarele săptămâni, până când vor fi acoperite toate străzile din oraș. Reprezentanții Primăriei spun că utilajele și echipele de muncitori vor lucra la foc continuu, inclusiv în week-end, pentru a reuși să acopere, în cel mai scurt timp, toate gropile din oraș.

Acțiunea de plombare a fost inițiată de către primarul Gheorghe Hânsă, iar scopul acesteia este de a îmbunătăți traficul rutier din oraș prin reabilitarea străzilor.

Programul se va finaliza la vară, când va începe campania de modernizare a străzilor din Cerna-vodă. În prezent, se desfășoară procedurile de obținere a creditului furnizor pentru finanțarea proiectului. În cadrul ultimei ședințe de Consiliu Local, aleșii locali au apro-bat prioritizarea străzilor pentru anul 2013 incluse în prima etapă a campaniei. Potrivit reprezentanților Primăriei Cernavodă, primele pe listă sunt străzile Unirii, 9 Mai, Al. Libertății, 24 Ianuarie, Seimeni, Energiei, Medgidiei, Anghel Saligny, Crișan, Ovidiu, Avram Iancu, Panait Cerna, Nicolae Titulescu și Prelungirea Seimeni. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.331 secunde