Primarul Ionuț Șerbu a inaugurat noua sală de sport din comuna Ciocârlia

606
Primarul Ionuț Șerbu a inaugurat noua sală de sport din comuna Ciocârlia - ciocarlia-sala-1712063670.jpg
La finalul săptămânii trecute a fost inaugurat noul obiectiv de investiții al Comunei Ciocârlia, respectiv „Sala de Sport Școlară”.

La eveniment au fost prezenți deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, Silviu – Iulian Coșa, prefectul județului Constanța, Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian, candidatul PNL Constanța pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, precum și consilieri județeni și locali.

Noua Sală de Sport din comuna Ciocârlia este amplasată pe strada 1 Decembrie nr. 1.

Finanțarea a fost asigurată prin Compania Națională de Investiții SA, iar valoarea totală a investiției s-a ridicat la 10.139.270,30 lei. Clădirea este construită la standarde europene, are o suprafață de aproximativ 1500 m.p. și va putea fi folosită pentru fotbal, baschet, tenis și volei. Dispune de băi și grupuri sanitare complet echipate, cameră specială pentru masaj, tabelă electronică multisport, și multe alte echipamente necesare pentru funcționarea sălii de sport.

„Mă bucur că după atâta muncă, copiii și profesorii comunei vor beneficia de un mediu optim de învățare, confort și siguranță! Întotdeauna voi fi alături de copiii comunei Ciocârlia! Mulțumesc tuturor celor care aveți încredere în mine și întregii echipe alături de care realizez aceste proiecte importante pentru locuitorii comunei noastre!” a transmis primarul comunei Ciocârlia, Ionuț Șerbu.

„Felicitări domnului primar Ionuț Șerbu și echipei sale pentru finalizarea sălii de sport în comuna Ciocârlia! Este cu adevărat o realizare care arată o implicare în dezvoltarea comunității. Apreciez că angajamentele devin realitate. Primarii din județul Constanța arată, în fiecare localitate, ce înseamnă implicare, cu adevărat, în a aduce fonduri pentru proiecte de care vor beneficia locuitorii. Doresc să îl asigur pe domnul primar de susținerea noastră deplină și să îl încurajez să continue cu aceeași performanță remarcabilă în actul administrativ. Cu siguranță, pe 9 iunie, la alegerile locale, va fi reconfirmat în funcția de primar pentru încă un mandat, deoarece a demonstrat că este capabil să aducă fonduri care să modernizeze comuna”, a precizat deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5553 secunde