Primarul Mazăre le scrie din nou constănțenilor. Ce le cere edilul în scrisoare

1591
15
Primarul Mazăre le scrie  din nou constănțenilor.  Ce le cere edilul în scrisoare - mazarebun-1396891770.jpg

Articole de la același autor

Aleșii locali ai municipiului Constanța s-au reunit, ieri, într-o nouă ședință ordinară, pe ordinea de zi fiind 33 de proiecte de hotărâre care au fost supuse votului. Potrivit convo-catorului, trei proiecte de hotărâre au făcut referire la punerea în aplicare a unor sentințe ale instanței de judecată care au rămas definitive și irevocabile și în care CLM Constanța a fost parte în proces. De asemenea, consilierii locali au votat proiectul de hotărâre privind aprobarea achiziționării serviciilor de consultanță și informare juridică în vederea preluării de către Consiliul Local Municipal Constanța a CET Palas. Tot în cadrul ședinței de ieri, printre altele, ei au discutat despre rectificarea bugetului municipal Constanța pe anul 2014 și acordarea unui sprijin financiar Arhiepiscopiei Tomisului. De asemenea, un alt proiect de hotărâre a vizat organizarea unor activități festive pentru pensionari cu prilejul zilei de 1 Mai. Aleșii locali au votat și proiectele de hotărâre cu referire la acordarea unor facilități fiscale RADET și RATC cu privire la plata obligațiilor fiscale aferente anului 2014. 


Mazăre are informații că se urmărește "eliminarea" lui
Totodată, pe lista suplimentară a ședinței de ieri s-a aflat și un proiect de hotărâre inițiat de primarul Radu Mazăre, care a vizat organizarea unei campanii de consultare a locuitorilor municipiului Constanța în problemele referitoare la Portul Constanța. Edilul a spus că va trimite constănțenilor o scrisoare în care îi va întreba dacă sunt de acord sau nu cu preluarea unei părți din acțiunile Portului Constanța de către Consiliul Local Municipal Constanța, dar că le va explica și ce va face cu banii proveniți din profitul acțiunilor.  


În altă ordine de idei, din câte se pare, disputa legată de majorarea de la 20 la 33% a pachetului de acțiuni deținut de Primăria Con-stanța în Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța pare să fi depășit limitele unei dezbateri publice normale. Primarul Constanței, Radu Mazăre, a declarat, ieri, imediat după ședința Consiliului Local Municipal, că i-au ajuns la urechi zvonuri conform cărora viața lui este în pericol. 


"Am informații - să dea Dumnezeu să nu fie așa - că ar fi fost toc-miți oameni care să plece în Madagascar odată cu mine. Când ajung acolo, acești oameni ar urmări eliminarea mea. Eu nu sunt un tip care să asculte zvonuri. Nici lucrul ăsta nu îl cred. În orice caz, dacă se întâmplă ceva, apropiații mei știu exact despre cine este vorba și cum ar urma să se întâmple dacă ar fi să se întâmple ceva. Una din infor-mații, de exemplu, este că oamenii aceștia tocmiți ar trebui să plece prin Cape Town. Deocamdată, nu vreau să cred lucrul acesta și nici nu vreau să dau nume. Nu pot să arăt cu degetul care anume dintre milionarii din port ar fi tocmit oameni pentru așa ceva, pentru că nu vreau să acuz degeaba. Vreau doar să trag un semnal de alarmă. Eu nu m-am răzgândit privind vacanța mea, iar peste o săptămână plec în Madagascar", a declarat Mazăre.


Comentează știrea

15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
nic
8 aprilie 2014
Mazare.mafiotul cu tupeu!

Mai lass.ne dracului mai circarule!Tu nu vezi cum arata Constanta.plina de gropi si gunoaie.Ai gasit printre basinosii astia de mosii sustinatori.si cu cat furi tu meereu castigi.Nu a intrat mai tare in tine DNA...ul ca vad eu pe unde scoti camasa!

OVIDIU NASOS
8 aprilie 2014
PAPAGALUL SCHIZOFRAN

TI-AI BATUT JOC DE CONSTANTA SI CONSTANTENI MULTI ANI ,IAR ACUM LE CERI AJUTORUL TOCMAI ACESTOR BATJOCORITI. EXACT CA PRIETENUL TAU CONSTANTINESCU CARE DUPA CE SI-A BATUT JOC DE JUSTITIE CERE ACELEASI JUSTITII CLEMENTA. CE GANDIRE DE CUR DE GAINA.....MADAGASCARUL SA ITI FIE DOMICILIU. ACOLO IN LUMEA A 4-A UNDE NU MAI ESTE NIMIC DE DISTRUS, UNDE CORUPTIA FACE PARTE DIN PATRIMONIU ESTE LOCUL TAU. CRED CA AI INCEPUT SA PRICEPI CA CONSTANTENII S-AU SATURAT DE TINE, DE CIRCUL TAU,DE LIPSA DE RESPECT ,DE MINCIUNILE TALE SI INCOMPETENTA TA. TOTUSI SA FI ATENT ACOLO, CACI IN MADAGASCAR ASTIA SMUCITI LA CREER SUNT TINUTI (IN LIPSA DE SPITALE SPECIALIZATE) IN LANTURI LA DOMICILIU...IN FINE,SUNT MULTE DE SPUS,DAR PENTRU TINE TOT DEGEABA.

petrica
8 aprilie 2014
de ce?

acum vrei referendum de ce nu ai facut acest lucru si cand ai construit cartierul ferentari de Constanta? ai umplut cartierul cu tigani,hoti,curve,alba neagra,tigari,tigari,sper sa fie adevarat ca in madagascar sa fii suprimat

noni
8 aprilie 2014
a incept sa-ti fie frica ?

Erai linistit pana acum, stiind ca noi, saracii, nu avem ce sa-ti facem, dar acum te-ai pus cu baietii mai mari ai orasului si te-ai morcovit. Hotia si minciunile tale trebuiau pedepsite de mult, acum se pare ca ti-e frica de ziua judecatii. Cum te simti tu acum, ne simtim noi de 12 ani de zile, in pragul extinctiei. Vacanta placuta !

alex
8 aprilie 2014
gunoiule

La puscarie cu tine si cu porcul de constantinescu javrelor.. ne ati mancat zilele si ne luati si pielra de pe noi. Avem cea mai scumpa gigacalorie si cel mai scump oras si murdar si plin de hotii ca voi

Hanibal
8 aprilie 2014
este deja in putrefactie

Priviti-l pe golan cum sta cu bereta pe cap intr-o sedinta oficiala si in prezenta unor doamne (?) care n-au curajul sa-l admonesteze pe acest avorton al politicianismului romanesc . De fapt , orice critica la adresa acestuia este inutila . Critica trebuie adresta celor care l-au ales si-l sustin in continuare .Atitudinea constantenilor , a partidelor " din opozitie " este de neiertat . Toti au fost si sunt direct sau indirect complicii lui Mazare si Constantinescu . Se simuleaza proteste impotriva gazelor de sist , a pretului gigacaloriei si nimeni n-a fost in stare sa mobilizeze barem jumatate din cetatenii orasului si sa ceara alungarea acestora de la carma destinelor judetului si municipiului . Poate va reusi justitia , dar va mai dura . Au strans destula avere ca sa nu se sinchiseasca de o pedeapsa cu inchisoarea si s-au asigurat ca in viitor sa fim condusi de odraslele si neamurile lor . Buba neagra nu mai e e la PSD ci la celelalte partide pretins de dreapta incapabile sa actioneze solidar .

relu
8 aprilie 2014
vai mama noastra

ati vazut usl-istilor pe cine ati votat....????

eu
8 aprilie 2014
cu tema

nul mai ocariti degeaba1

cu mine
8 aprilie 2014
tema

mazare,.totusi,.a,facut,ceva ptr.batraninii,.constantei,si,bolnavi,altii,nau,fkut,.mai.nimik.

Comunistu'
8 aprilie 2014
SI TOTUSI

IL VOTAM DIN NOU NUMAI CA SA MURITI VOI DE CIUDA, INIMA NEAGRA SI NECAZ

Răspuns la: cu tema
Adăugat de : eu, 8 aprilie 2014
nul mai ocariti degeaba1
15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.527 secunde