Primarul Ovidiu Brăiloiu cere sancționarea unor cadre didactice din Eforie

473
1
Primarul orașului Eforie, Ovidiu Brăiloiu, cere ministrului Educației sancționarea cadrelor didactice care au decis boicotarea Zilei Copilului.
Brăiloiu susține că un agent economic din localitate a avut inițiativa organizării unei manifestări destinate copiilor, constând în desene pe asfalt, mesaje pe baloane, jocuri cu animatori și clovni, spectacol de muzică și cadouri surpriză. Primăria a acordat sprijin pentru organizarea manifestărilor, invitând copiii și cadrele didactice din localitate la eveniment. Însă, primarul spune că a aflat de la conducerile numite politic ale unor școli și grădinițe din oraș că evenimentul va fi boicotat, prin absența tuturor copiilor din unitățile de învățământ, adică exact a celor pentru care a fost organizat evenimentul.
"În data de 31 mai, la ora 13,30, avertizat și de reclamațiile primite de la unii părinți, după ce resurse importante au fost deja alocate evenimentului, am aflat cu stupoare de la conducerile numite politic ale unor școli și grădinițe din orașul Eforie că evenimentul va fi boicotat, prin absența tuturor copiilor din aceste instituții de învățământ, adică exact a celor pentru care a fost organizat evenimentul. Scuzele invocate de doamna educatoare Paula Buzdugan, de la Grădinița cu program prelungit Eforie Sud, în discuția telefonică avută cu mine, ca primar al orașului, mi se par puerile. Mi-a spus că, între orele 12 și 16, copiii se odihnesc. Eu știu că, în data de 11 mai 2011, exact în acest interval de timp, a avut loc o altă acțiune", a precizat Ovidiu Brăiloiu.

Comentează știrea

Siren
6 noiembrie 2011
primar excentric

Oameni buni, nu o stiti pe cea noua.. Vasade Cornel aflandu-se la volanul autoturismului care se aude ca nu are nici un act a accidentat in localitatea Agigea un cetatean tot din Eforie Nord, dar se zvoneste in oras ca este mana actualului primar Ovidoi Brailoiu,asa au stablilit sa se intample, acest Primar avand nenumate scandaluri cu nevinovatul accidentului. Acum oare cine il mai scapa ? AFARA CU EI !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1848 secunde