Primarul Vasile Delicoti ia măsuri împotriva hoților. Ce proiect pune în practică

251
1
Primarul Vasile Delicoti ia măsuri împotriva hoților. Ce proiect pune în practică - vasiledelicoti6-1471963487.jpg

Articole de la același autor

În ultima perioadă, tot mai mulți primari reclamă faptul că a crescut infracționalitatea în localitatea pe care o conduc. După ce primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, a spus că cei abilitați nu mai fac față hoților, un alt primar anunță că a luat deja problema pe cont propriu în speranța că lucrurile se vor rezolva favorabil.


Este vorba despre primarul comunei Poarta Albă, Vasile Delicoti, care a pus în practică un proiect ce ar trebui să ducă la descurajarea infractorilor. 


"Având în vedere numărul mare de furturi din locuințe de pe raza comunei, am considerat nece-sară achiziționarea unui sistem de monitorizare video pentru a preveni infracționalitatea și a oferi siguranță cetățenilor și proprietăților acestora", a spus primarul Vasile Delicoti.


El a mai adăugat că montarea acestuia a început la începutul lunii august și există premise că va fi terminat în aproximativ o lună de zile. Practic, pentru început, vor fi montate 29 de camere de supraveghere în toată localitatea, în punctele pe care autoritățile le-au considerat cele mai importante.


Cu toate acestea, șeful administrației publice din Poarta Albă, Vasile Delicoti, a menționat că, pe parcurs, pe lângă cele 29 de camere de supraveghere, vor mai fi montate și altele, dacă se impune necesitatea acestora.


Comentează știrea

m
24 august 2016
mm

Bavo voua.In Constanta nu se poate ca se vede spaga de la colturi!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3516 secunde