Vadim Tudor:

"PRM nu va face alianțe cu niciun partid la alegerile locale"

309
Partidul România Mare nu va face alianță cu niciun partid pentru alegerile locale din iunie, a declarat, ieri, într-o conferință de presă susținută la Brașov, președintele formațiunii, Corneliu Vadim Tudor.
"Suntem deschiși tuturor celor care vor să colaboreze cu noi sau vor să ni se alăture, dar nu vom face nicio alianță scrisă și nu ne vom alia cu cei care sunt vinovați de dezastrul țării. Ei se știu foarte bine. Sub nicio formă nu vom da mâna cu UDMR, iar în privința PDL am respins în mai multe județe cererea unor consilieri județeni de a intra în filialele PRM, pentru că mi-aș fi îndepărtat o bună parte a electoratului. Însă, analizând de la om la om, cazuri de valoare, sunt destui oameni buni peste tot. Mai am răgazul și discernământul să le analizez și de la caz la caz putem să primim. Nu resping colaborarea cu oamenii de valoare, dar, repet, nu voi face nicio alianță oficială", a precizat președintele PRM, conform Agerpres.
Referitor la desfășurarea campaniei electorale, Corneliu Vadim Tudor se așteaptă să fie atacuri murdare la adresa sa de la oameni care, susține el, sunt disperați deoarece știu că va veni vremea când își vor pierde nu numai funcția și averea, ci și libertatea. 
"Însă eu am un stilou, sunt un pamfletar, un microfon în mâna mea poate fi o bombă atomică și să-i ferească Dumnezeu să depășească măsura față de mine, de echipa mea și de partidul curat și justițiar pe care l-am creat, pentru că eu îi voi face pulbere", a spus Corneliu Vadim Tudor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 28 Februarie 2011
Stire din Politică-Administrație : Lăsați baltă de PSD
Pagina a fost generata in 0.3841 secunde