Pro România, pregătiri pentru alegeri. Ce spun candidații pentru primăriile Ovidiu, Aliman și Albești

1260
Pro România, pregătiri pentru alegeri. Ce spun candidații pentru primăriile Ovidiu, Aliman și Albești - proromania-1596820902.jpg
Președintele Pro România, filiala Constanța, deputatul Mircea Dobre, care este și candidatul partidului pentru Primăria Constanța, și candidatul pentru conducerea CJ Constanța, Răzvan Filipescu, au organizat, vineri, o conferință de presă în cadrul căreia au vorbit despre mai multe probleme de la nivelul județului Constanța. În plus, în cadrul acestei acțiuni au fost prezentați candidații Pro România pentru primăriile din Ovidiu, Aliman și Albești.

"Am observat că, în această săptămână, s-a discutat despre educație. Am observat că școala ar trebui să înceapă pe 15 septembrie, dar Făgădău vrea să o deschidă în octombrie. Probabil că dânsul are cu cine să lase copiii acasă. Toate autoritățile locale au putut să găsească soluții. Nu sunt de acord cu școala online. Mi se pare că este bătaie de joc. Avem spații mari în curtea școlilor și acolo am putea avea construcții modulare. Cred că aceste autorități trebuie să se trezească la realitate", a declarat Mircea Dobre.

Dacă el a vorbit despre educație, colegul său a adus în discuție situația agriculturii.

"După cum ați văzut de peste un an, noi suntem singurul partid care lucrăm cu colegii noștri din teritoriu umăr la umăr. Aș vrea să cred că în această campanie sunt proiecte care se dedică comunităților și nu flotanților. Noi muncim pentru oamenii care locuiesc acolo, nu pentru flotanți. Vreau să cred că va avea loc o campanie fair play. Sunt probleme arzătoare. Remus Socianu este candidatul la Primăria orașului Ovidiu, Nicolae Moagher candidează la Primăria Albești, iar Valentin Sivriu la Aliman", a declarat Răzvan Filipescu.

Ulterior, cei trei candidați au spus că au proiecte pentru localitățile în care candidează și le-au prezentat pe scurt.

"Sunt probleme mari în Ovidiu. Vrem să facem un azil de bătrâni și să extindem grădinița cu program prelungit. Vrem să construim un parc industrial. Avem conexiuni cu Canalul Dunăre - Marea Neagră și cu Portul Constanța", a declarat Remus Socianu.

La rândul lui, Nicolae Moagher a spus că este născut și crescut în localitatea Albești.

"Nu avem un dispensar, iar infrastructura lasă de dorit. Se circulă ca în Evul Mediu. Un proiect pentru relaxare ar fi Pădurea Hagieni. Trebuie să facem o pistă de biciclete, drumuri pentru drumeții", a explicat Nicolae Moagher.

"Sper că voi reuși să câștig încrederea oamenilor. Pe linie de sport intenționez să refacem echipa de fotbal din satul Dunăreni. Comuna noastră se află la 100 km de Constanța. Are potențial turistic. Pe linie de sănătate vrem să dotăm dispensarul din Dunăreni. La infrastructură putem să ne lăudăm ca stăm bine", a declarat și Valentin Sivriu, care candidează în comuna Aliman.

La finalul conferinței de presă, deputatul Mircea Dobre a prezentat un amplu proiect ce vizează investiții în cartierele din Constanța atunci când va ajunge primar al municipiului. Asupra acestui proiect vom reveni în ediția viitoare. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5862 secunde