Claudiu Palaz:

"Problemele Constanței sunt grave. Activitatea lui Mazăre este o perdea de fum"

4161
60
Claudiu-Iorga Palaz, candidatul UNPR la Primăria Constanța, a continuat acțiunile de curățenie în oraș. Astfel, sâmbătă, Claudiu-Iorga Palaz și cei câțiva zeci de voluntari care l-au însoțit au colectat mai mult de 100 de tone de gunoi menajer de pe platoul din zona Palas, fostul obor.

"Mulți dintre locuitorii din zona Palas nu au acte de identitate și, implicit, de proprietate asupra caselor și terenurilor. Prin urmare, se află în imposibilitatea de a încheia contracte cu Polaris, firma de curățenie ce deține monopol în Constanța. Este o situație foarte gravă, căci pe acel platou, și nu numai acolo, există un adevărat focar de infecție ce pune în pericol sănătatea oamenilor. Este inadmisibil ca, de 12 ani, municipalitatea să nu fi găsit soluții pentru problemele reale ale constănțenilor. Tot ce face actualul primar este o perdea de fum în spatele căreia se ascunde adevărata mizerie care ne domină orașul. Programele sale sociale sunt mai puțin generoase pentru constănțeni și mai mult pentru acoliții săi, acestea fiind o formă mascată pentru afacerile prietenilor săi. Banii sunt luați din buzunarele tuturor contribuabililor, nu numai ai pensionarilor, și sunt transformați în sacoșe cu pui și zahăr sau în locuințe ieftine, prin conturile furnizorilor măzăriști de produse alimentare sau de materiale de construcții.

În această campanie ni se aruncă în față iluzii, programe sociale sau culturale la fel de fantasmagorice

ca autostrada suspendată a lui Oprescu. Problemele Constanței sunt mult mai grave. După ce voi ajunge la Primărie, le voi rezolva punctual pe toate. Gunoiul din Palas va fi ridicat de una dintre firmele de curățenie care va răspunde de această zonă. Dar mai întâi, mă voi îngriji ca cetățenii să aibă acte de identitate și de proprietate. Este datoria Primăriei Constanța și a primarului să facă acest lucru", a declarat Claudiu Palaz. 

Comentează știrea

60 comentarii. Pagina 1 din 6. Click pe pagina dorită : 1 2 ...6 
Florul
28 mai 2012
Palaz nu te mai obosi ca îl votam pe Chiru

Palaz mai are putin si spală străzile cu detergent doar poate se mai indura cineva sa-i dea un vot dar de votat îl votam pe Chiru care este cel mai serios dintre toti

mihai
28 mai 2012
VOTAM CHIRU

HEIIII nenea Palaz ,nu ai fost tu in administratie atatia ani ? ce p-la mea ai facut ? nu ai vazut problemele orasului ? te-ai trezit acum ? Hai lasa-ne hotule,noi votam GIGI CHIRU ,e cel mai bun.

Rade
28 mai 2012
Palaz e omul lui pastaie

Palaz e omul din spatele lui pastaie, dacă vrem cu adevărat schimbare votam Chiru daca nu vrem schimbare votam tot cu Maxare ca palaz la procentele care le are nu prea conteaza.

alegator
28 mai 2012
pt.postacii lui Chiru

Noroc ca a aparut Chiru grataragiul sa rezolve problemele orasului. Asta ne mai lipsea! O sa vorbim toti machedoneste. Mai lasati-ne cu prostii si prostiile voastre,suntem satui de MINCIUNI!

COMPLEXATII LUI CHIRU
28 mai 2012
FRUSTRATII TIGANULUI DE EFORIE

PENTRU CA SUNTETI NISTE FRUSTRATI SI COMPLEXATI,NISTE NULITATI ABSOLUTE,NISTE HABARNISTI,VOI ,OAMENII ACESTUI TIGAN INFECT DE EFORIE IMPREUNA CU EL,NU AVETI CE SA SPUNETI.SUNTETI PREA MICI SI ATUNCI VA BAGATI IN SEAMA COMENTAND CA PROSTII CA PALAZ E OMUL LUI MAZARE.LUATI-VA BORFASUL DE EFORIE,ACEST HOT SI TALHAR ,SPARGATOR DE CASE,MASINI SI CAMERE DE HOTELUI SI DUCETI-VA UNDE STITI VOI.NOI IN CONSTANTA VREM UN PRIMAR CONSTANTEAN,UN PROFESIONIST CARE STIE CU CE SE MANANCA ADMINISTRATIE,UN PRIMARADEVARAT PENTRU ORASUL NOSTRU .NU MAI VREM LA CONDUCEREA PRIMARIEI TIGANI.TIGANUL DE BUCURESTI SA-L IA PE TIGANUL DE EFORIE SI SA PLECE UNDE VOR EI.DOUA JIGODII INFECTE.

un alegator
28 mai 2012
un militian

Palazu mic trebuia sa se bata cu primarul mascarici ca sa il ajute pe domnul CHIRU sa ne scape de mazare

CONSTANTENII ADEVARATI
28 mai 2012
HAIDETI LA VOT !!!!

Pe 10 iunie,haideti la vot ! Un singur tur,o singura sansa.Si o singura sansa,o singura alegere:Claudiu Palaz ! Hai Claudiu,haleste-i pe toti borfasii care se dau mari grijulii fata de noi si orasul nostru !

pentru un militian
28 mai 2012
taci,ca numai prostii vorbesti

bai gabore prost,taci mai,ca a venit timpul sa-i ascultam pe oamenii destepti.De prosti si idioti ca tine ne-am saturat.valea !

Alin
28 mai 2012
PALAZ PRIMAR

O sa-l votam pe Chiru al vostru cand o sa ne explice de ce Alianta pentru Constanta si nu PDL,de ce mov si nu portocaliu,de ce nu a dat cupoane ptr. batrani si inainte de inceperea campaniei electorale,de ce nu a organizat "primaria constantenilor" acum 1-2 ani,de ce.......etc? Va spun eu: ptr.ca "domnului" Chiru i se rupe de Constanta si constanteni ! Totul este GARGARA ieftina.

vise placute lui palaz
28 mai 2012
nu votez cu palaz e in afara de problemele constantenilor

Pe Mazare probabil ca il votez sau pe Chiru daca reuseste sa convinga dar pe Palaz niciodata

60 comentarii. Pagina 1 din 6. Click pe pagina dorită : 1 2 ...6 

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Mai 2012
Stire din Politică-Administrație : Cine se teme de Claudiu Palaz?
Pagina a fost generata in 0.4241 secunde