"Procesul constituțional este acum respectat în România"

205
1
Comisia Europeană a luat notă de reinstalarea în funcție a președintelui Traian Băsescu și consideră că procesul de respectare a cadrului juridic și constituțional este acum complet, însă va rămâne vigilentă cu privire la evoluțiile din România prin inter-mediul MCV, a declarat purtătorul de cuvânt al Comisiei.

"Preocuparea noastră a fost ca procesul juridic, procesul constitu-țional să fie respectat în conformitate cu statul de drept. Am luat notă de reinstalarea președintelui în funcție și noi considerăm că este o etapă suplimentară în cadrul acestui proces. Deci, luăm notă de faptul că acest proces este acum complet respectat așa cum am cerut și noi, dar rămânem vigilenți", a declarat purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene, Olivier Bailly.

El a adăugat că prin intermediul Mecanismului de Cooperare și Verificare (MCV) în domeniul justiției, Comisia Europeană va urmări foarte strâns evoluțiile din România, cu privire la care va prezenta un raport până la sfârșitul anului. 


Comentează știrea

christian louboutin shoes for sale
28 februarie 2014
christian louboutin shoes for sale

christian louboutin zigounette sandals Stiri Politică : "Procesul constituțional este acum respectat în România" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin shoes for sale http://mpkmining.com/images/authentic-christian-louboutin-shoes.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2141 secunde