Traian Băsescu a revenit la Cotroceni după 52 de zile de suspendare

361
2
Traian Băsescu a revenit la Cotroceni după 52 de zile de suspendare - traian-1346142924.jpg
Președintele Traian Băsescu a ajuns, în cursul dimineții, la Palatul Cotroceni, informează România TV. Băsescu revine în biroul prezidențial după 52 de zile de suspendare și după ce decizia CCR privind invalidarea referendumului a fost citită în Parlament și publicată luni seara în Monitorul Oficial.
În zilele următoare, Traian Băsescu va trebui să își numească și noii consilieri, după ce aceștia au demisionat sau au fost demiși de către președintele interimar, Crin Antonescu.


Comentează știrea

POPORUL ESTE ADEVARTUL STAPAN !!!
28 august 2012
POPORUL ESTE ADEVARTUL STAPAN, NU TRAIAN BASESCU !!!

As dori sa subliniez importanta tarilor in curs de dezvoltare, situatia e destul de grava. Mai mult de 4 miliarde de oameni lucreaza in saracie si pentru acest deceniu...dragi conpatrioti.,,situatia lor a continuat...sa se inrautateasca..In timp ce tarile bogate..un mic grup de bogati..au adunat 10 si 10 de miliarde de dolari...din tarile...in curs de dezvoltare !!! POPORUL ESTE ADEVARATUL STAPAN !!! POPORUL ESTE ADEVARATUL STAPAN !!! POPORUL ESTE ADEVARATUL STAPAN !!! PD-L CREDE ALTFEL !!! BASESCULE DEMISIA DE ONOARE !!! POPORUL ESTE ADEVARTUL STAPAN !!! POPORUL ESTE ADEVARTUL STAPAN !!! BASESCULE DEMISIA DE ONOARE !!!

POPORUL ESTE ADEVARTUL STAPAN
28 august 2012
Copy+Paste-ul meu are logica

Vreau sa subliniez faptul ca decizia celor 7,4 milioane de romani din cei 10,4 milioane care au fost la alegeri trebuie respectata, indiferent cat de politizata este CCR-ul cu cei 4 judecatori PDL+Zegrean+Aspazia, noi romanii uitam faptul ca POPORUL ESTE ADEVARATUL STAPAN si NU PD-L sau BASESCU !!! Faptul ca oameni de la sate au fost fortati sa jure pe cartea sfanta dupa referendum, ne provoaca scarba, chiar nu au responsabilitatea faptelor acesti "procurori", iar cand sunt intrebati de actiunea lor, merg ca ursul latrat de caini !!! POPORUL ESTE ADEVARATUL STAPAN si NU PD-L sau BASESCU !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3369 secunde