"Proiectul de autonomie a Ținutului Secuiesc este anticonstituțional și cultivă ura"

81
ACL consideră că proiectul UDMR privind autonomia Ținutului Secuiesc este unul "anticostituțional și antieuropean, prin care se cultivă ura și perspectiva extremistă a unor lideri iresponsabili", a declarat, vineri pentru MEDIAFAX, prim-vicepreședintele PDL, Andreea Paul.


Prim-vicepreședintele PDL Andreea Paul susține că "tentativa liderilor UDMR de a crea o societate paralelă în România va eșua".

"Ținem la drepturile minorităților și am aplicat standarde înalte pentru minorități prin integrare culturală, educațională și economică. Proiectul de autonomie a Ținutului Secuiesc este unul anticonstituțional, antieuropean, prin care se cultivă ura și perspectiva extremistă a unor lideri iresponsabili. Tentativa liderilor UDMR de a crea o societate paralalelă în România va eșua. Noi cei de la ACL nu susținem un astfel de demers și ne focalizăm, în campania prezidențială, pe un proiect al României centrat pe siguranța tuturor cetățenilor, pe lupta împotriva corupției și împotriva demersurilor extremiste", a spus Andreea Paul.

Proiectul UDMR de autonomie a Ținutului Secuiesc a fost prezentat oficial, joi, de către președintele Uniunii, Kelemen Hunor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8829 secunde