Propuneri de înlocuire pentru responsabilii de colegii în PDL Constanța

2929

Articole de la același autor

Democrat liberalii constănțeni au participat, vineri după amiază, la o nouă ședință a Biroului Permanent Județean, eveniment la care, ca și în urmă cu aproximativ o săptămână, a participat și Elena Udrea, membru în Biroul Permanent Național și coordonator al Organizației Județene a PDL. Ulterior ședinței, care a durat aproximativ trei ore, Udrea a declarat că pedeliștii au propus înlocuirea a doi responsabili de colegii din județ, ca urmare a pierderii alegerilor în aceste structuri. Potrivit declarațiilor sale, este vorba despre Colegiile 2 și 3, care au fost coordonate, până la momentul actual, de Senol Zevri și Gheorghiță Corbu. Așa cum a explicat Elena Udrea, propunerea este în concor-danță cu o decizie a BPN care presupune ca, acolo unde există posibilitatea, șefii de colegii care au pierdut alegerile să fie schimbați.
În ceea ce privește numele celor care i-ar putea înlocui pe Zevri și Corbu, Elena Udrea a preferat să se rezume la "au fost propuneri suficient de multe pentru ambele colegii". Se pare, însă, că numele vehiculate pentru a prelua cele două colegii sunt Corina Gheorghe și Dorel Onaca. Nu în ultimul rând, numele lui Paul Brânză este, și el, pomenit în același context.
Udrea a subliniat, la finalul ședinței de BPJ, că "singura rugăminte" în ceea ce-i privește pe democrat liberalii constănțeni rămâne, în perspectiva apropiatelor alegeri interne, aceea ca "tot ce se întâmplă în interiorul partidului să nu facă subiect în afara organizației", iar competiția internă să nu se ducă folosindu-se "instrumente exterioare partidului".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2916 secunde