Dacă echipa are nevoie de el,

Deputatul Zanfir Iorguș va candida pentru funcția de prim-vicepreședinte al PDL Constanța

2968
Deputatul Zanfir Iorguș va candida pentru funcția de prim-vicepreședinte al PDL Constanța - 2ae6906d5d951901618cb09e1aae8cb7.jpg
Democrat liberalul constănțean Zanfir Iorguș, deputat al Colegiului 5, mai rar văzut în ultimul timp la evenimentele de partid, a declarat, ieri, pentru "Cuget liber", că dacă echipa al cărei lider este Florin Mitroi îi va solicita să candideze pentru vreo funcție de conducere în Biroul Permanent Județean nu va ezita să o facă. Este vorba, în speță, despre unul dintre cele două fotolii de prim-vicepreședinte, cu mențiunea că, susține Iorguș, dacă nu va fi prim-vicepreședinte va fi vice-președinte, potrivit statutului, el fiind și președintele Colegiului 5.
Dincolo, însă, de intenția sau, mai bine spus, disponibilitatea manifestată de pedelist vizavi de o posibilă candidatură pentru o funcție de conducere a Organizației Județene a PDL Constanța, Iorguș a subliniat că, în opinia sa, cel mai important deziderat al partidului trebuie să fie, în acest moment, recâștigarea primăriilor de municipiu din județ, câștigarea Primăriei Constanța și, de asemenea, a Consiliului Județean. "Vreau să cred că în PDL Constanța nu sunt două echipe, ci o singură mare echipă care are mai multe variante, mai multe propuneri de candidaturi", a declarat pedelistul, adăugând ulterior, mult mai puțin pătimaș decât colegii săi de partid, că "în PDL e loc pentru toată lumea". În sensul acesta, deputatul constănțean a ținut să precizeze că nu agreează ideea individualităților foarte pronunțate în interiorul partidului și că a sancționat, în repetate rânduri, aceste tendințe în ședințele Biroului Permanent Județean. "Cine vine cu idei războinice va avea de pierdut", a remarcat el.
Nu în ultimul rând, de menționat este că, deși a mărturisit că sprijină "inițiativa lui Florin Mitroi", deputatul PDL a subliniat că cel mai important pentru organizația de la malul mării este, în acest moment, să fie condusă de "o echipă care să răspundă nevoilor de performanță" și nu să se divizeze doar prin prisma unei competiții care, în definitiv, este firească.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3915 secunde