Protest la Constanța: USR, planton la ușa PSD

878
2
Protest la Constanța: USR, planton la ușa PSD - usrplantonlausapsd-1513264131.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții USR Constanța au inițiat un protest inedit. Sub titulatura "Scaunele #Vă Vedem" ei vor să atragă atenția asupra modului în care cei de la PSD vor să modifice legile Justiției. Practic, cei de la USR vor sta pe scaune în fața sediului PSD din Constanța.

"În perioada următoare membrii USR și alți constănțeni, care ni se vor alătura, vor vizita sediul PSD Constanța, zilnic, doi câte doi, pentru a trage încă un semnal de alarmă asupra modificărilor legilor Justiției care afectează statul de drept și parcursul european al României.

Am ajuns într-un moment critic, un moment de cumpănă, în care atitudinea sfidătoare a coaliției PSD-ALDE nu mai poate fi tolerată, în care aceștia ignoră cu desăvârșire mesajele miilor de oameni din stradă și avertismentele organizațiilor internaționale, votând cu dispreț legile justiției, fără dezbateri în Parlament", au transmis cei de la USR. 

Comentează știrea

rex
15 decembrie 2017
Lichelele!

Ne-am pricopsit si cu maimute in Parlament! Aceasta turma imputita de la usr este compusa de maimutoi , viermi si gunoaie nereciclabile!

europeanu
15 decembrie 2017
Hotii la parnaie !

turma imputita e TOT parlamentul in frunte cu pesedeii olteni puturosi si hoti. Care pesedei, sunt de acord, sunt maimutoi,viermi,gunoaie si as mai adauga hoti notorii. Si lichele !

Răspuns la: Lichelele!
Adăugat de : rex, 15 decembrie 2017
Ne-am pricopsit si cu maimute in Parlament! Aceasta turma imputita de la usr este compusa de maimutoi , viermi si gunoaie nereciclabile!
Pagina a fost generata in 0.5524 secunde