Concurs PSD Constanța a făcut propuneri pentru 23 din cele 25 de instituții deconcentrate care-i revin

1631

Articole de la același autor

PSD Constanța a trimis, de curând, la centru, lista cu propunerile definitive pentru deconcentratele ce-i revin la nivelul județului.
Cu excepția a două instituții, iată care sunt opțiunile social-democraților: Bogdan Huțucă este, așa cum au mai anunțat pesediștii, alesul pentru conducerea Direcției Generale a Finanțelor Publice. Liberalul Liviu Mocanu se află, și el, pe lista pesediștilor pentru conducerea Casei Județene de Asigurări de Sănătate. La Sucursala Județeană a Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură a fost nominalizat Aurel Șusman, la Direcția Județeană pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală - Boris Parpală, la Inspectoratul Școlar Județean - Petrică Miu, La Direcția județeană pentru Accize și Operațiuni Vamale - Bogdan Vâlsan. Daniela Țurcanu este propunerea PSD Constanța pentru Direcția județeană pentru Cultură, Culte și Patrimoniu Cultural Național, Geronimo Brănescu pentru Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Animalelor, Marian Dima, la Autoritatea Rutieră Română, Ion Bogdan, la Direcția Silvică, Valentina Munteanu - Direcția Județeană de Muncă și Protecție Socială, Cristina Samoilă - Casa Județeană de Pensii, iar Sanda Gabriela Radu la Biroul Județean de Rentă Viageră.
PSD l-a propus pe consilierul local George Vișan la șefia Oficiului Teritorial pentru IMM-uri și Cooperație,în timp ce Alexandru Mezei va rămâne la conducerea Căpitănia Zonală Constanța. Pe lista cu propuneri se mai află și Mihaela Ristea pentru șefia Autorității Județene de Plăți Sociale, Viorel Costache la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Corina Gheorghe la Oficiul de Autorizare și Control în Turism, Ștefan Popa este propus pentru Unitatea de Ameliorare și Reproducție în Zootehnie, Mircea Chipăilă - Inspectoratul Teritorial pentru Calitatea Semințelor și Materialul Săditor. La șefia Direcției pentru Sport rămâne Elena Frâncu, iar lista cu propuneri se încheie cu Gabriel Tufeanu la Regia de Exploatare a Filmului. Ieri a fost învestită oficial și Camelia Ciobotaru la șefia Autorității de Sănătate Publică.
În ceea ce privește Centrul Militar Județean, conducerea se pare că va rămâne aceeași, în timp ce pentru Oficiul de pedologie social-democrații nu au găsit încă omul potrivit, așa că nu a fost încă înaintată o propunere în acest sens. Potrivit lui Cristinel Dragomir, actuala conducere a oficiului va fi înlocuită cu siguranță, pesediștii fiind însă în căutarea unui cercetător, un profesionist care să preia conducerea oficiului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6871 secunde