PSD Constanța i-a pregătit înlocuitor și singurului angajat al RADEF

422

Articole de la același autor

Printre cele 23 de propuneri pentru deconcentrate înaintate de PSD Constanța la centru se găsește și numele lui Gabriel Tufeanu. Este propunerea social-democraților pentru Regia Autonomă de Distribuție și Exploatare a Filmelor "România Film" (RADEF), după cum reiese din lista depusă la București. Numai că filiala RADEF Constanța nu mai există, iar cel care a coordonat filiala, Dumitru Vlăescu, este acum un simplu angajat, subaltern direct al conducerii de la București.
Contactat telefonic pentru a afla la cine se referă propunerea cu pricina, vicepreședintele PSD Constanța, Cristinel Dragomir, a declarat că este vorba despre postul ocupat în prezent de Vlăescu. Dragomir a menționat că propunerea nu este echivalentă cu înlocuirea, el ținând să menționeze că din moment ce instituția cu pricina a revenit PSD, era normal să se și facă o nominalizare, încercând astfel să se inducă ideea că Vlăescu nu va fi musai înlocuit cu Gabriel Tufeanu.
În contextul actual nu poate fi vorba însă nicicum de o propunere făcută la întâmplare. Și asta pentru că acolo unde și-a menținut susținerea pentru fostele conduceri, așa cum este cazul liberalului Liviu Mocanu, pesediștii și-au manifestat opțiunea în scris, în lista oficială trimisă la centru. De asemenea, acolo unde nu au găsit încă o persoană care să corespundă cerințelor, pesediștii nu au făcut nicio propunere, așa cum este cazul Oficiului de Pedologie.
Revenind la Dumitru Vlăescu, el este, în prezent, singurul angajat RADEF care a mai rămas la Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6467 secunde