Raluca Turcan: "Alegerile locale se pot desfășura în bune condiții"

210
Raluca Turcan:

Articole de la același autor

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, ieri, că alegerile locale de pe 27 septembrie pot fi organizate în bune condiții, în ciuda crizei sanitare care afectează România.

Printre altele, liberala a precizat că Guvernul își dorește organizarea alegerilor, acuzând PSD de discurs duplicitar atunci când vorbește de scrutinul din septembrie.

"Alegerile pot fi organizate în bune condiții. Cine spune că nu pot fi organizate în bune condiții nu s-a uitat cum a fost organizat examenul de Bacalaureat sau Evaluarea Națională. Dumneavoastră știți ce a fost acolo? A fost o muncă de Sisif, dar s-a desfășurat totul în condiții foarte, foarte bune. Așa cum strigau de nu mai puteau că nu o să poată fi ținute evaluările naționale, guvernul acesta a demonstrat că poate să organizeze aceste evaluări în bune condiții. La fel putem să organizăm și alegerile, doar că cerem PSD-ului să iasă din duplicitatea discursului și să spună: vor sau nu vor alegeri?", a spus, la Digi24, Raluca Turcan.

Mai mult, în acest context, vicepremierul a menționat că Guvernul, împreună cu Institutul Național de Sănătate Publică, ar urma să adopte un set de măsuri de protecție a alegătorilor în ziua votului. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3721 secunde