Raluca Turcan: "Opoziția seamănă cu Alcoolicii Anonimi"

2152
1
Vicepreședintele PDL Raluca Turcan a declarat, ieri, că "România pare să fie dominată de suspendaci, niște oameni triști ce vor să îl suspende pe Traian Băsescu", transmite Mediafax, citat de HotNews.ro.
Turcan, care a participat la Colegiul Județean de Coordonare al PDL Suceava, a afirmat că "ședințele suspendacilor seamănă cu cele ale Alcoolicilor Anonimi". "Suspendacii sunt ca la întâlnirile Alcoolicilor Anonimi: «Eu sunt Victor Ponta și sunt suspendac, eu sunt Crin și sunt suspendac» și vine și Mirciulică, care spune «decât că sunt suspendac». Domnule Boc, poate facem și un program guvernamental pentru suspendaci, poate le dăm și cărți, opoziția seamănă cu Alcoolicii Anonimi", a afirmat vicepreședintele PDL.
Raluca Turcan a susținut, de asemenea, că "suspendacii trebuie să vadă că problemele românilor sunt altele decât orgoliile lor rănite", ea afirmând că Victor Ponta "își conduce partidul în proiecte ancorate în trecut" și "flutură simboluri comuniste".

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Septembrie 2010
Stire din Politică-Administrație : Ministrul de Externe s-a înscris în PDL
Pagina a fost generata in 1.9322 secunde