Raluca Turcan: Primarii trebuie ajutați indiferent de culoarea politică

106
Raluca Turcan: Primarii trebuie ajutați indiferent de culoarea politică - ralucaturcan-1489659506.jpg

Articole recomandate

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a solicitat Ministerului Dezvoltării Regionale și Fondurilor Europene să ajute dezvoltarea comunităților, indiferent de culoarea politică a primarilor.


"În ce privește Programul Național de Dezvoltare Locală, 30 de miliarde de lei este suma cu care se suplimentează bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale pentru credite de angajament. Aceste sume sunt suspicionate de a nu fi cheltuite în mod transparent, predictibil, ci într-un mod politizat. Termenul limită până la care se strâng proiectele din teritoriu pentru program este 16 martie. Autoritățile locale, primarii, transmit solicitările de dezvoltare pentru localitățile lor. Sunt proiecte care vizează apă-canal, școli, infrastructură, proiecte care țintesc direct pentru bunăstarea locuitorilor", a declarat Raluca Turcan, citată de Agerpres.

Potrivit acesteia, acești bani trebuie cheltuiți într-un mod transparent.


"Există precedentul cu Liviu Dragnea la conducerea Ministerului Dezvoltării care a alocat discreționar bani pentru dezvoltarea comunităților. În momentul de față, ministrul Dezvoltării este omul de încredere al domnului Dragnea, de aceea există temerea concretă că acești bani îi vor transforma pe primari în niște pioni care vor fi manevrați politic. Ministerul Dezvoltării trebuie să ajute dezvoltarea comunităților indiferent de culoarea politică a primarilor", a spus Raluca Turcan.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4531 secunde