Război în PSD. Mazăre către Ponta: "Bă, tu o să ai soarta lui Geoană!"

644
2
Război în PSD. Mazăre către Ponta:

Articole de la același autor

La reuniunea PSD de la Tulcea de zilele trecute, s-a petrecut un moment extrem de tensionat. Vedeta zilei a fost Radu Mazăre, care s-a luat la trântă direct cu premierul și liderul PSD, Victor Ponta.


Potrivit site-ului stiripesurse.ro, Radu Mazăre s-a enervat foarte tare și a bătut cu pumnul în masă. El i-a cerut, din nou, lui Victor Ponta să facă ceva în privința portului din Constanța.


Când s-a trezit cu un refuz, Radu Mazăre a început scandalul și chiar l-a amenințat pe Ponta: "Bă, tu o să ai soarta lui Geoană!", i-ar fi transmis Mazăre lui Ponta. El i-a promis lui Ponta că în campania electorală va suferi un eșec de proporții la Constanța, exact ca Mircea Geoană, un alt adversar al lui Mazăre.




Comentează știrea

admirator
24 august 2014
Mazare are dreptate...

Ponta va suferi un esec de proportii. si nu numai la constanta. dar nu din cauza lui mazare....

Mishu
24 august 2014
Si "Cuget Liber" face jocul acestui golan mazare...

Ma bucura cearta / conflictul acestor idioti... Se vede clar cum mascariciul golan dereglat psihic , din banii prostilor de constanteni buni platnici , poate influenta cu "armata" de tzigani / cu cei de la "modulare" / cu cei care primesc subventii , si desigur cu bufoana Corina Martin , poate influenta orice vot in orasul devenit mosia sa si a cancerosului adormit in intersectie (cred ca macar acum nu mai este betiv)...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3999 secunde